Få en kickstart på karrieren med Microsoft University

Norges mest attraktive traineeprogram innen IT-sektoren, Microsoft University, tilbyr kursing og sertifisering og fast jobb hos en av våre partnere.

18.01.2018 16:15

Java, Ole Johan Dahls Hus (Gaustadalléen 23B)

Ja

1 plasser igjen

Company logo

Microsoft University ble etablert i 2007 som et svar på stor etterspørsel av Microsoftkompetanse i markedet. Prosjektet er et samarbeid mellom Microsoft og Microsoftpartnere som gir nyutdannede en helt unik karrierestart.Merkenavnet MSU har, siden etableringen i 2007, bygget seg en sterk posisjon innenfor IT-markedet. Bedrifter kjenner MSU og vet at om de ansetter en MSU'er, så ansetter de kvalitet. MSU'ere er blandt bransjens fremste talenter, og etterspørselen er stor. For en MSU kandidat dreier det seg ikke bare om faglig utvikling. MSU er også en nettverksarena hvor mange av morgendagens fremste IT-hoder møtes. Kandidatene blir godt kjent med hverandre gjennom de fem til seks ukene MSU - kursene varer. Man bygger nettverk, relasjoner og vennskap - både på det profesjonelle og personlige planet. Siden 2007 har Microsoft University gitt nærmere 600 nyutdannede en kick-start på karrieren. Disse har gjennomført MSU og jobber i dag hos noen av Microsofts mest spennende partnere. Microsoft University kan være DIN mulighet til å realisere karrieredrømmen.

Microsoft University besøker NAVET den 18 januar. Det vil bli en kort presentasjon av programmet og sammen med to av våre spennende partnere får du et innblikk i hvilke spennende jobbmuligheter du kan vente deg etter gjennomført kurs. Med Microsoft University vil du ikke bare få jobb i en dynamisk bransje i utvikling, men også en unik kompetanse som vil være ettertraktet i mange år fremover. Etter presentasjon vil det bli mulighet for mingling.

ANSVARLIG

Hans Henrik Sande

hanshsa@ulrik.uio.no

Intern