Workshop i ML og classifiers

I dette kurset skal vi se nærmere på Machine Learning og classifiers med bruk av Python og SciKit!

28.09.2017 16:15

Oppmøte i foajeen på IFI

Pizza og sushi

0 plasser igjen

Company logo

Itera er et kommunikasjons- og teknologiselskap som leverer rådgivning og strategi, design og utvikling, drift og forvaltning.

Har du lurt på hva Machine Learning (ML) er eller har interesse for det? Har du lyst til å lage et smart SMS-filter eller automatisk finne ut om filmanmeldelser er bra? Da bør du komme på kurs med Itera! I dette kurset skal vi se nærmere på Machine Learning og classifiers med bruk av Python og SciKit! 

Du kan ingenting om Machine Learning sier du? Det er bare å ta det med ro. Vi kommer til å gå gjennom det dere måtte trenge å vite om ML, classifiers og SciKit. Kurset er oppgavebasert og vi stiller også med flere kompetente veiledere under kurset dersom du skulle stå fast. 

Det vil bli servert pizza og sushi under kurset, og etterpå tar vi turen til Nydalen Bryggeri og Spiseri for mingling. Vi sees!


Installasjonsinstruksjonene er todelt avhengig om man kjører Linux/MacOS eller Windows. De er som følger:

 

Windows
Installer Anaconda.
Alt du trenger av funksjonalitet fra Scikit Learn i dette kurset er inkludert i Anakonda. Oppgrader Anaconda dersom du har en eldre versjon installert allerede, da noe av det vi bruker krever seneste versjon av Anaconda.

 

Linux/MacOS
Installer Python 3.6. Vi bruker pip for å installere avhengighetene våre og det er også en fordel å ha venv installert. Både pip og venv kommer vanligvis sammen med Python 3.6, men dobbeltsjekk at installasjonen gikk bra ved å kjøre kommandoene under:
python3 -m venv --help
pip3 --version

ANSVARLIG

Irene Solberg

irensolb@ulrik.uio.no

Student