Pils og programmering

Bli med på pils og programmering og få hjelp med dine egne prosjekter fra dyktige programmerere i BEKK

31.10.2017 16:15

Undervisningsrom C, Ole Johan Dahls Hus

Ja

0 plasser igjen

Company logo

BEKK er et norsk selskap med 400 spesialister innen strategi, design og teknologi. Vi jobber med virksomheter som har ambisiøse mål og gir oss krevende utfordringer. Vi tror på smart bruk av teknologi, tverrfaglige team og evnen til å tenke annerledes. Det gjør oss i stand til å lage løsninger som utfordrer etablerte sannheter, og skape nye muligheter for våre kunder.

Sitter du fast på et hobbyprosjekt, eller har du en app du sitter og programmerer på? Kanskje du vil lære deg noe nytt? Hva med chatbots, Elm, React eller React-Native? Har du lyst til å lage din første nettside? Eller er det noe programmeringsrelatert på skolen du ønsker innspill til? 

Det å programmere sammen og hjelpe hverandre til å bli bedre er noe av det vi setter mest pris på i BEKK, og den siste fredagen i måneden pleier vi å ha pils og programmering på hovedkontoret vårt for alle som har lyst til å være med. Man tar med seg hobbyprosjektet sitt eller en tanke om noe man har lyst til å programmere, og vi stiller med øl, pizza og hjelp. 

I samarbeid med Navet kjører vi en studenttilpasset versjon av pils og programmering, hvor vi matcher deres interesser med våre folk. Du sier hva du har lyst til å jobbe med, vi tar med oss folk som er rå på akkurat det. Vi kommer også til å ha med våre egne hobbyprosjekter og jobbe side om side med dere.

Har du lyst til å bli med, men ikke har noe konkret du jobber med? Frykt ikke! Vi har noen tutorials på lur og kan hjelpe deg igang. 

ANSVARLIG

Andreas Thompson

andreas.thompson@ifinavet.no

Styremedlem