Bedriftspresentasjon med Academic Work

Academic Work presenterer Enonic og Element Logic

14.11.2017 16:00

Smalltalk, Gaustadalleen 23B, Oslo

Pizza og sushi

0 plasser igjen

Company logo

Academic Work Norge er et rekrutteringsbyrå som representerer et bredt spekter av IT-bedrifter i Norge og utlandet.

Academic Work presenterer i denne omgang tre av sine samarbeidspartnere Enonic, Element Logic og The Future Group.

 

Som student er det ikke alltid like lett å få seg jobb ved siden av studiet, eller rett etter studiet uten noe relevant erfaring. Derfor er det veldig greit å vite hva IT bedriftene der ute i dagens jobbmarkedet egentlig ser etter. Dette er noe som Element Logic, Eninic og The Future Group skal svare på. De skal si noe om hva som gjør deg til en attraktiv søker, og hvordan du med enkle grep kan skille deg ut blant andre jobbsøkere.

 


Det blir konkurranse med premie! 


Det blir kahoot med mulighet for å vinne en Academic Work-goodiebag og et gavekort på kino.Dette vil bedriftene snakke om:

            - Om deres selskap
            - Hvilke karrieremuligheter som finnes hos dem (for informatikkstudenter)
            - Hvem de ser etter og hvem som vil trives hos dem?
            - Hvem de ser etter akkurat nå?
                    - Nyutdannede?
                    - Deltid?
            - Hvordan går man frem om man er interessert?

 

Enonic


Enonic et norsk programvareselskap som utvikler det åpne publiseringsverktøyet Enonic CMS. Enonics innovative plattform gir en raskere måte å skape og levere kraftige digitale opplevelser på. De løser hverdagslige problemer i alle stadier av den digitale leveringsprosessen. Deres forenklede arkitektur reduserer antall bevegelige deler, og muliggjør levering av innhold, tjenester og applikasjoner fra en enkelt skalerbar plattform.

Enonic jobber kontinuerlig med å videreutvikle og forbedre sitt produkt, og selg selv som en kundeorientert organisasjon. De er derfor stadig på utkikk etter de klokeste hodene i bransjen.


 

Element Logic 

Element Logic er en leverandør av løsninger innen lagerlogistikk, og særlig kjent for automatisering av småplukk til høyprofilerte virksomheter i Norden. Element Logics visjon er å gjøre kunders lagre til de mest effektive i Europa og det lykkes de godt med. Deres kjernekompetanse er å spare plass og effektivisere prosessene på store og små lagre. Etter snart 30 år i bransjen, og de siste som markedsleder, har gitt dem en solid kompetanse og erfaring.The Future Group

The Future Group har skapt konseptet Interactive Mixed Reality™ (IMR). Det kombinerer fotorealistisk mixed reality for sendinger på TV og nett med interaktive opplevelser for mobile enheter. Dette introduserer nye opplevelser for TV, nett, eSport, dataspill, sport, reklame og mye mer. The Future Groups prisbelønte produsenter er pionérer på innholdsutvikling som ved bruk av IMR blander den virkelige og virtuelle verden.
The Future Group ble grunnlagt av Jens Petter Høili og Bård Anders Kasin i 2013 og har i dag over 100 medarbeidere i Oslo

ANSVARLIG

Mayouran Navaratnarajah

mayouran@uio.no

Student