Kreativ workshop med Netcompany

12.10.2017 16:15

Pascal, Gaustadalleen 23B, Oslo

Ja

1 plasser igjen

Company logo

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer morgendagens løsninger for våre kunder i det digitale landskapet. Vi er stolte av hvem vi er, og hva vi driver med. For å kunne levere de beste IT-løsningene for våre kunder og sluttbrukere, er det aller viktigste vi gjør for våre ansatte å sørge for et inkluderende, positivt og faglig miljø. Ved å kontinuerlig støtte oppunder og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være helt i forkant i systemutviklingsfaget, og som tar ansvar i alle aspekter av et prosjekt - uavhengig om det er nyutvikling av en forretningskritisk IT-løsning eller forvaltning av en mobil løsning. Vi tar ansvar - helt enkelt.

Bli med på en morsom, kreativ og lærerik workshop med Netcompany 12.oktober 2017! 
 
Vi gjennomfører en kreativ design workshop basert på design studio. Etter gjennomført workshop kårer vi en vinnergruppe og spiser god mat! For at blodsukkeret ikke skal gå helt i kjelleren underveis vil vi ha litt snacks og drikke tilgjengelig gjennom hele arrangementet.
 
På workshopen vil du også få muligheten til å møte flere av våre dyktige interaksjonsdesignere og høre om hvordan det er å jobbe i Netcompany og hvilke muligheter som finnes hos oss!
 
Vi sees!

ANSVARLIG

Anna Finstad

annamfi@uio.no

Student