Bedriftspresentasjon med Acando

Ekstreme brukeropplevelser og Industrial Internet of Things

10.10.2017 16:00

Tordenskioldsgate 8-10

Ja

9 plasser igjen

Company logo

Acando er et IT- og Managementselskap med 350 konsulenter fordelt på kontorer i Oslo, Asker, Trondheim og Ålesund. Totalt har Acando Gruppen ca. 1900 ansatte i fem land; Norge, Sverige, Tyskland, Finland og Latvia. Technology Driven - Behavior Centric Teknologi er en sentral driver til forandring, men det er brukerens evne og ønske til å ta i bruk teknologien som skaper verdi. Med teknisk spisskompetanse og inngående innsikt i brukeratferd, skaper vi idéer, løsninger og mobiliserer organisasjoner til forandring. Acando brenner for å utvikle talent! Acando leverer mange innovative og spennende prosjekter, hvor det forventes at vi benytter ny teknologi og har fagkompetanse innen komplekse områder. Vi er derfor avhengig av at våre ansatte til enhver tid besitter den kunnskapen som trengs for at vi skal kunne levere verdi til våre kunder. Vi ønsker at Acando skal lykkes, og vi ønsker at våre ansatte skal lykkes. I Acando er vi derfor svært opptatt av talent- og karriereutvikling. Vi investerer mye tid og kost i å utvikle våre ansatte, vi har egne kompetansebudsjett, vårt eget Academy hvor ansatte kurses gjennom opplevelsesbasert trening, og vårt eget 3-årige talentprogram for nyutdannede. www.acando.no/talent Som ansatt hos oss vil du oppleve å bli satset på! Kunnskap er ferskvare, og må hele tiden fornyes. Men er du lærevillig og nysgjerrig, så tilrettelegger vi for at du skal kunne ta ut ditt potensiale, og videreutvikle deg både på personlig nivå og innen ditt fagområde.

Vi møter opp utenfor Simula 16:00 og tar t-banen fra Forskningsparken 16:15 mot Acandos lokaler.  


Program:

16:40-17:00 Navet ankommer kontorene.

17:00-17:30 Presentasjon om Acando og mulighetene for de ansatte. 

17:30-18:00 Eirik Normann Hansen vil holde en presentasjon om ekstreme brukeropplevelser. 

18:00-18:30 IIOT presenterer laben, hvor vi da går rundt og ser på hva de driver med der. IIot er Acandos avdeling som satser på Industrial Internet of Things, og de har en lab med roboter, hololens og annet kult. 

18:30-19:00 Det blir servert mat og drikke. 


Acando har et treårig talentprogram for utviklere og rådgivere i Acando med søknadsfrist 23. oktober. Det gjør at dette arrangementet er spesielt relevant for 4-5 årsstudenter. Men alle er hjertelig velkomne. For mer info ang talentprogrammet se: https://www.acando.no/talent

ANSVARLIG

Elias Sukken Andersen

48081385

elias95@live.no

Student