Bedriftspresentasjon med Netcompany

Interessert i å vite mer om hvem Netcompany er, våre prosjekter og hvilke muligheter du har hos oss? Bli med på bedriftspresentasjon 7.september!

07.09.2017 16:15

Logo, Ole Johan Dahls Hus (Gaustadalléen 23B)

Amundsen Bryggeri og Spiseri

0 plasser igjen

Company logo

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer morgendagens løsninger for våre kunder i det digitale landskapet. Vi er stolte av hvem vi er, og hva vi driver med. For å kunne levere de beste IT-løsningene for våre kunder og sluttbrukere, er det aller viktigste vi gjør for våre ansatte å sørge for et inkluderende, positivt og faglig miljø. Ved å kontinuerlig støtte oppunder og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være helt i forkant i systemutviklingsfaget, og som tar ansvar i alle aspekter av et prosjekt - uavhengig om det er nyutvikling av en forretningskritisk IT-løsning eller forvaltning av en mobil løsning. Vi tar ansvar - helt enkelt.

7. september holder vi i Netcompany bedriftspresentasjon på IFI! Her får du muligheten til å bli kjent med hvem vi er og hva vi driver med. Som et konsulentfirma innen IT har vi en rekke ulike kunder og prosjekter, og noen av disse vil du få mulighet til å høre om 7. september! Vi har også med oss noen av studentene som har hatt sommerjobb hos oss i år, som vil fortelle om utfordringene de fikk prøve seg på gjennom sommeren! Etter presentasjonen drar vi til Amundsen Bryggeri og Spiseri, der det blir mat, drikke og mulighet for å mingle og bli bedre kjent med oss!

ANSVARLIG

Sigurd Rognhaugen

94858833

sigurro@uio.no

Student