Academic Work presenterer Buypass og Møllergruppen

14.09.2017 16:15

Escape, Gaustadalleen 23B, Oslo

Pizza og sushi

0 plasser igjen

Company logo

Academic Work Norge er et rekrutteringsbyrå som representerer et bredt spekter av IT-bedrifter i Norge og utlandet.

Academic Work presenterer i denne omgang to av sine samarbeidspartnere Buypass og Møllergruppen.

Som student er det ikke alltid like lett å få seg jobb ved siden av studiet, eller rett etter studiet uten noe relevant erfaring. Derfor er det veldig greit å vite hva IT bedriftene der ute i dagens jobbmarkedet egentlig ser etter. Dette er noe som Buypass og Møllergruppen skal svare på. De skal si noe om hva som gjør deg til en attraktiv søker, og hvordan du med enkle grep kan skille deg ut blant andre jobbsøkere.


Dette vil bedriftene hovedsakelig snakke om:
- Om deres selskap
- Hvilke karrieremuligheter som finnes hos dem (for informatikkstudenter)
- Hvem de ser etter og hvem som vil trives hos dem?
  - Hvem de ser etter akkurat nå?
             - Nyutdannede?
             - Deltid?
     - Hvordan går man frem om man er interessert?


Buypass

Buypass AS er en ledende leverandør av brukervennlige og sikre løsninger for elektronisk identifikasjon, elektronisk signatur og betaling. Buypass tilbyr en komplett portefølje av tjenester for identifisering og kryptering av informasjon gjennom hele den elektroniske verdikjeden. Buypass er også Norges eneste utsteder av internasjonalt godkjente SSL-sertifikater.

Buypass ble etablert i 2001, og har siden starten satset tungt på å bygge opp et unikt kompetansemiljø for utvikling av brukervennlige sikkerhetsløsninger som tilfredstiller markedet og myndighetenes strengeste sikkerhetskrav. Buypass leverer løsninger til bruk både i forbrukermarkedet, private bedrifter og offentlige virksomheter.


MøllerGruppen

MøllerGruppens kjernevirksomhet er import, salg og service av de tre sterke merkevarene Volkswagen, Audi og Skoda. MøllerGruppens mål er å skape verdier for eiere, kunder, medarbeidere og samarbeidspartnere. Helt siden Harald Aars Møller startet egen bilvirksomhet i 1936 har grunnverdiene Åpen og ærlig – Initiativrik – Omtenksom – Tydelig stått sentralt.  I årenes løp har MøllerGruppen solgt tilsammen 1 370 000 (2015) biler i Norge, Sverige og Baltikum. MøllerGruppen har i dag over 750 000 kunder som betjenes av til sammen 67 forhandlere i fem land.

ANSVARLIG

Mayouran Navaratnarajah

mayouran@uio.no

Student