Lær deg å animere med Rust

Vil du lære hvordan du animerer med Rust? Bli med på workshop hos Itera!

16.03.2017 16:15

Nydalsveien 28, Oslo

Ja

11 plasser igjen

Company logo

Itera er et kommunikasjons- og teknologiselskap som leverer rådgivning og strategi, design og utvikling, drift og forvaltning.

Itera holder to workshops samtidig. Vil du lære mer om UX istedenfor? Meld deg på her. Du kan kun delta på 1 av arrangementene.

Har du noen ganger lurt på hvordan Pixar lager animasjonsfilmer? Eller lurt på å lære deg programmeringsspråket Rust? Da har du flaks! Vi i Itera har skrevet en grunnleggende ray tracer i Rust, og nå trenger vi din hjelp til å fullføre den!

Du kan ikke Rust eller ray tracere sier du? Ta det knakende med ro. Vi skal i kurset både ha en gjennomgang av det du trenger å vite om både ray tracere og Rust. Kurset er delt opp i oppgaver og vi stiller med flere flinke folk som vil hjelpe deg om du står fast.

Det anbefales sterkt at dere installerer Rust og Language-support for Rust i forkant av kurset.

 

1.  Installer Rust

Følg instruksene her for installasjon: https://www.rust-lang.org/en-US/install.html

MERK: Hvis du har windows må du ha VS C++ toolchain installert i tillegg, dette kan du laste ned her: http://landinghub.visualstudio.com/visual-cpp-build-tools

 

2. Verifiser at Rust har blitt installert

Åpne en terminal og kjør kommandoen `rustc --version`. Hvis installasjonen har vært vellykket og Rust ligger på PATH'en skal Rust-versjonen printes til terminalen.

 

3. Installer language-support for teksteditor/IDE

Alle har forskjellige preferanser på IDE eller teksteditor, og det finnes språk-støtte for Rust i alle de vanligste editorer.

For å se om din editor har språkstøtte for Rust kan du se om den er listet her: https://areweideyet.com/

Deretter kan du følge instruksjonene for hvilke plugins du burde laste ned for din editor.


Vi serverer pizza og sushi under kurset. Etter kurset drar vi til Nydalen Spiseri og Bryggeri for mingling og for å bli bedre kjent.

ANSVARLIG

Lone Lægreid

93490940

lone.lagreid@gmail.com

Student