Jentekveld med workshop

Accenture kommer for å holde en workshop i front-end teknologier. Dette arrangementet er forbeholdt kvinnelige studenter.

22.02.2017 17:00

Logo, Gaustadalleen 23B, Oslo

Sushi

1 plasser igjen

Company logo

Accenture er et globalt konsulentselskap som leverer tjenester innenfor rådgivning, teknologi og outsourcing, med omkring 290.000 ansatte som arbeider for kunder i mer enn 120 land. Vi leverer nyskapende løsninger og samarbeider med kundene, slik at de kan realisere sine visjoner og skape verdi for seg selv. Med vår omfattende bransjeekspertise, våre globale ressurser og vår erfaring innenfor konsulentvirksomhet og driftsutsetting kan vi mobilisere de riktige menneskene og den nødvendige kompetansen for å hjelpe våre kunder til å bli virksomheter med høy prestasjonsevne. Accenture hadde en omsetning på 28,6 milliarder dollar i regnskapsåret som ble avsluttet 31. august 2013.

Dette arrangementet er forbeholdt kvinnelige studenter på Institutt for informatikk i samarbeid med Verdande og Navet.


Er du interessert i front-end utvikling? Bli med på vår front-end jentekveld med Accenture og Verdande. To dyktige front-end utviklere i Accenture kommer for å fortelle om sine erfaringer i prosjekt og gi tips til hvordan dere kan jobbe med front-end utvikling. Vi kjører en workshop hvor dere får mulighet til å lage en enkel web-applikasjon ved bruk av HTML og CSS. Dere får først en introduksjon til HTML og CSS, så alle kan være med. Vi avslutter workshop med mat og drikke. 


Husk å ta med egen PC. 


ANSVARLIG

Sikander Farooq

93884940

khansf@ifi.uio.no

Student