AWN presenterer: Sparebank 1, Confirmit og Stringray Marine Solutions

27.04.2017 16:15

Escape, Gaustadalleen 23B, Oslo

Pizza

6 plasser igjen

Company logo

Academic Work Norge er et rekrutteringsbyrå som representerer et bredt spekter av IT-bedrifter i Norge og utlandet.

Academic Works skal denne gangen presentere tre av sine samarbeidspartnere Sparebank 1, Confirmit og Stingray Marine Solutions. 

Er lidenskapen din programmering? Ligger dine sterke sider innenfor lav-nivå (embedded) til web- og mobilprogrammering eller bare rett og slett interessert å høre? 

Da bør du benytte deg av sjansen og få et innblikk hos dem! For her vil du få hørt hvordan Sparebank 1 utvikler sine finansielle systemer, til hvordan Confirmit utvikler løsninger for markedsanalyse og ikke minst hvordan Stingray Marine Solutions har utviklet en laser for å ta hånd om lakselus!

Bemerk deg at de er ute etter alt fra førsteklassinger til femteklassinger, så ikke nøl med å melde deg på!

 

Du vil få besvart følgende relevante spørsmål:

·         Hvorfor er nettopp studenter fra UiO interessante for dem?

·         Er det noen studieretninger som er spesielt relevante?

·         Hvem er dere? Hva gjør dere?

·         Kultur i bedriften

·         Hvilke stillinger finnes hos dere? Muligheter?

·         Når rekrutterer dere?

·         Hva/hvem ser dere etter?

·         Deltidsjobber eller sommerjobber?

·         Graduates?Sparebank 1:

Sparebank 1 jobber for å skape gode produkter og brukeropplevelser som hjelper folk og bedrifter i deres økonomiske hverdag. Sammen har de laget Norges mest brukte mobilbank, Nordens første klokkebank og en av Europas mest heldigitale selvbetjeningsløsning for forsikring. 

 

SpareBank 1 Gruppen er eid av SpareBank 1-alliansen, Norges nest største finansaktør Bankene i alliansen er selvstendige regionale- og lokale enheter, som tilbyr et fullverdig spekter av finansielle produkter og tjenester til privatpersoner og bedrifter i sine markeder. SpareBank 1 Gruppen leverer attraktive produkter og tjenester med fokus på gode kundeopplevelser til SpareBank 1-alliansen. Det jobber om lag 6.500 medarbeidere i SpareBank 1-alliansen, hvorav ca 1.200 i SpareBank 1 Gruppen med datterselskaper.Confirmit:

Confirmit tilbyr løsninger som lar virksomheter innhente informasjon fra sine kunder og ansatte, hvorpå man kan analysere og utarbeide tiltak for å utvikle virksomhetens prosesser. Confirmit sin SaaS løsning lar deg utvikle og tilpasse undersøkelser som gis til kunder og ansatte. Løsningen gir deg en rekke ulike verktøy for å filtrere informasjon og utarbeide tabeller og grafer og ikke minst dele viktig forretningskritisk informasjon.

 

Selskapet er representert i 7 ulike land verden over, og har siden oppstart i 1996 opparbeidet seg et solid fundament i Norge. Confirmit har mange store og internasjonalt kjente kunder inn IT, bank/finans og markedsanalyseSingray Marine Solutions:

Stingray Marine Solutions AS bygger på gründer Esben Beck sin patenterte ide fra 2010 for fjerning av lakselus ved bruk av kamerasyn og laser.

 

Stingray utvikler og tilbyr intelligent havbruksteknologi som bidrar til økt matproduksjon på naturens premisser. Stingray-systemet består av mekaniske komponenter og data applikasjoner/programvare som muliggjør blant annet optisk avlusing av laks og innhenting av data fra merdene. Laseren jobber kontinuerlig og forebyggende 24/7 gjennom hele året. Samtidig samles, struktureres og omgjøres BIG DATA til nyttige rapporter som gjør oppdretter i stand til å høste klokere fra havet.


ANSVARLIG

Rambi Ji Nguyen

95880538

jiern@hotmail.no

Intern