Workshop hos Bouvet

Bor det en nysgjerrigper i deg som ønsker å lære mer om Robotikk, IoT og Arduino? Få et kræsjkurs i enkel robotikk og Arduino

06.04.2017 16:15

Sørkedalsveien 8, 0369 Oslo

Ja

1 plasser igjen

Company logo

Bouvet er et norsk konsulentselskap med mer enn 1000 ansatte som jobber for viktige samfunnsaktører innenfor alle store bransjer i alle landsdeler. Oppdragene bidrar blant annet til stabil energiforsyning, mer effektiv offentlig sektor, et bedre helsevesen, rikere medietilbud, bedre HMS i oljesektoren, mer miljøvennlig transport, og en bedre kundeopplevelse i varehandelen. Bouvet er et helnorsk konsulentselskap, som gjennom rådgivning, utvikling, design og forvaltning, bidrar til å maksimere effekter i krysningspunktet mellom moderne teknologi og digital kommunikasjon. Flotte ord – ingen overflødige. Varen som leveres kommer fra faglig styrke. Derfor har Bouvet også et bevisst forhold til faglig utvikling, som kommer i mange former. Det arrangeres fagkvelder, arkitektskole, systemutviklerskole, deltakelse på konferanser, hackatons og internkonferansen BouvetOne.

Bor det en nysgjerrigper i deg som ønsker å lære mer om Robotikk, IoT og Arduino? Kom til Bouvet den 6. april og få et kræsjkurs i enkel robotikk og Arduino-programmering. Vi lover en spennende kveld med faglig innhold, Robot Zumo konkurranse, mat, drikke og ikke minst mye fart og moro! Vi deler inn i grupper som skal kjempe mot hverandre i en robot-konkurranse, og vinnergruppen får selvfølgelig en hyggelig premie.

 

Vi setter av kvelden den 6. april, og kommer til å holde på litt utover kvelden. Det blir servert mat og drikke underveis. På workshopen kommer det til å delta både konsulenter og ledere som kan hjelpe dere i gang med robotprosjektet. Vi er også tilstede for spørsmål ang. Bouvet, samt at dere får se de nye flotte lokalene være like ved T-banestasjonen på Majorstuen.

ANSVARLIG

Carl-Magnus Lein

Carl.lein@ifinavet.no

Styremedlem