Workshop hos Bouvet

Bor det en nysgjerrigper i deg som ønsker å lære mer om Robotikk, IoT og Arduino? Få et kræsjkurs i enkel robotikk og Arduino

06.04.2017 16:15

Sørkedalsveien 8, 0369 Oslo

Ja

1 plasser igjen

Company logo

Bouvet ASA er et skandinavisk konsulentselskap som leverer utviklings- og rådgivningstjenester. Bouvet har fjorten kontorer i Norge og Sverige. Bouvet leverer et integrert tjenestespekter bestående av rådgivning, systemutvikling, systemintegrasjon, teknisk infrastruktur, prosjektledelse, digital kommunikasjon, brukeropplevelser, reklametjenester og kurs. Bouvet leverer tjenester til virksomheter i både offentlig og privat sektor. Grunnstammen i Bouvet kommer fra de to norske selskapene Mandator AS og Cell Network AS, som fusjonerte i 2001 og tok navnet Cell Network. I 2002 kjøpte et investeringsselskap 100% av aksjene i Cell Network. Selskapet fikk samme høst navnet Bouvet. Selskapet ble notert på Oslo Axess den 15. mai 2007, med tickeren BOUVET. 30. november 2010 ble Bouvet notert på hovedlisten på Oslo Børs. I 2010 ble Olavstoppen opprettet som et datterselskap av Bouvet ASA. Datterselskapet har som mål å tilby internett-, intranett- og portalløsninger i tett samarbeid med Bouvet Rogaland. Navnet Olavstoppen er inspirert av Olavtoppen som er det høyeste punktet på den norske øyen Bouvetøya. Bouvet har ti kontorer i Norge (Oslo, Sandvika, Sandefjord, Skien, Arendal, Kristiansand, Stavanger, Haugesund, Bergen og Trondheim) samt tre kontorer i Sverige (Malmö, Stockholm og Örebro).

Bor det en nysgjerrigper i deg som ønsker å lære mer om Robotikk, IoT og Arduino? Kom til Bouvet den 6. april og få et kræsjkurs i enkel robotikk og Arduino-programmering. Vi lover en spennende kveld med faglig innhold, Robot Zumo konkurranse, mat, drikke og ikke minst mye fart og moro! Vi deler inn i grupper som skal kjempe mot hverandre i en robot-konkurranse, og vinnergruppen får selvfølgelig en hyggelig premie.

 

Vi setter av kvelden den 6. april, og kommer til å holde på litt utover kvelden. Det blir servert mat og drikke underveis. På workshopen kommer det til å delta både konsulenter og ledere som kan hjelpe dere i gang med robotprosjektet. Vi er også tilstede for spørsmål ang. Bouvet, samt at dere får se de nye flotte lokalene være like ved T-banestasjonen på Majorstuen.

ANSVARLIG

Carl-Magnus Lein

carlmagl@ulrik.uio.no

Styremedlem