Bedriftpresentasjon av Netcompany

Netcompany inviterer til bedriftspresentasjon. Kom og hør om Netcompany, hva vi driver med og Netcompany Talent Network.

28.03.2017 16:15

Seminarrom Java, Gaustadalleen 23B, Oslo

Ja

9 plasser igjen

Company logo

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer morgendagens løsninger for våre kunder i det digitale landskapet. Vi er stolte av hvem vi er, og hva vi driver med. For å kunne levere de beste IT-løsningene for våre kunder og sluttbrukere, er det aller viktigste vi gjør for våre ansatte å sørge for et inkluderende, positivt og faglig miljø. Ved å kontinuerlig støtte oppunder og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være helt i forkant i systemutviklingsfaget, og som tar ansvar i alle aspekter av et prosjekt - uavhengig om det er nyutvikling av en forretningskritisk IT-løsning eller forvaltning av en mobil løsning. Vi tar ansvar - helt enkelt.

Om Netcompany

Netcompany er et av Nordens mest suksessrike IT-konsulentselskap. Vi leverer forretningskritiske IT-løsninger og rådgivning. Sammen med våre kunder realiserer vi morgendagens løsninger i det digitale landskapet, skapt via vårt innovative og kunnskapsbaserte fagmiljø. Våre prosjekter spenner fra store og komplekse systemer til mobile løsninger. Vi hjelper kundene våre med nyutvikling, integrering, modernisering og forvaltning av IT-systemer.

Vi tar ansvar – helt enkelt


Arrangementinformasjon

På denne bedriftspresentasjonen ønsker vi å fortelle Netcompany sin historie, ulike prosjekter vi har jobbet på og hvordan det er å være en konsulent i et av Norges tyngste fagmiljø. 

Vi vil oppfordre alle 4. klassinger til å møte opp på denne bedriftspresentasjonen, da vi vil rette et spesielt fokus mot Netcompany Talent Network. Her samles dyktige 4. klassinger fra Norge, Sverige og Danmark på Holckenhavn Slott i Danmark for teambuilding og casearbeid. Dette er noe du også har mulighet til å bli med på, og formålet er å skape et sterkt nettverk på tvers av forskjellige universitet og land som du kan dra nytte av resten av din karriere.

Om dette høres interessant ut, møt oss på bedriftspresentasjon!

ANSVARLIG

Andreas Thompson

andreas.thompson@ifinavet.no

Student