Workshop hos Knowit

Kom for å få en introduksjon til React og utvikling av Web-applikasjoner!

21.03.2017 16:15

Universitetsgt. 7, 0164 Oslo

Ja

17 plasser igjen

Company logo

Knowit er et av nordens største konsulentselskaper, og har lang erfaring med å gi nyutdannede en god start på karrieren. Vi ansetter spesielt mange utviklere, men vi er også interessert i folk innenfor design, BI og mye annet. Hvis du har lyst til å jobbe i et sosialt og hyggelig miljø, der du får alle muligheter til å lære og få erfaring i trygge omgivelser, så bør du vurdere å søke jobb hos oss! Og om skulle ønske flere utfordringer, så er veien alltid kort til økt ansvar og nye arbeidsoppgaver. I Norge har vi avdelinger i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Trondheim.

React Workshop

 

Er du lei av å høre om hvor fantastisk revolusjonerende React er uten å vite hva det egentlig dreier seg om? Eller vil du kanskje bare ha en enkel innføring i hvordan man kan utvikle en web-applikasjon?

 

I denne workshopen vil vi oppfylle begge disse innfallsvinklene. Vi går gjennom de viktigste React-konseptene ved å starte helt fra begynnelsen. Sammen vil vi bygge en liten applikasjon som illustrerer dataflyten i React, og hvordan en komponentmodell lar oss presentere data på en lett forståelig og effektiv måte. 

 

Dette må du installere før kurset:

    • npm følger med.


Det blir oppmøte i foajeen før vi reiser ned til Knowit sine kontorer.

ANSVARLIG

Simon Pettersen

98680878

simonpe@uio.no

Student