Ekskursjon til Sopra Steria

05.03.2015 16:15

Sopra Steria, Biskop Gunnerus gate 14A, Oslo

Restaurant

1 plasser igjen

Company logo

Sopra Steria er et internasjonalt konsulentselskap som bistår private og offentlige organisasjoner i Skandinavia med å ta et digitalt lederskap innen sin bransje. Selskapet er et av Norges største konsulentselskaper med et av markedets sterkeste fagmiljøer innen IT- og forretningsrådgivning, IT-infrastruktur, systemutvikling, design og drift. Hvert år ansetter vi nyutdannede til vårt graduateprogram og sommerstudenter til sommerjobb, og vi er på jakt etter flere dyktige studenter.

Bedriftspresentasjon med faglig workshop:

 

Vi ønsker dere velkommen til bedriftspresentasjon av Sopra Steria med faglig workshop i våre lokaler den 5.mars kl 16:45.

Det vil bli en introduksjon av selskapet, før vi kjører på med en faglig workshop.

Lean, med sitt utspring i Toyotas produksjonslinjer, handler om prosessforbedring. Prinsippene revolusjonerte i sin tid bilindustrien, og har i senere tid økt i popularitet også innen IT og produksjon av programvare. Vi holder en workshop som har som mål å forklare og illustrere prinsippene bak Lean, hvor deltakerne selv skal jobbe i en produksjonslinje med lego. Sentrale begreper som push vs. pull og waste synliggjøres, og vi drar paralleller over til systemutvikling og hvordan prinsippene kan tas i bruk innen IT.

Det vil bli middag på restaurant i sentrum etterpå.

Møt opp ved hovedinngangen i Ole Johan Dahls Hus kl. 16.15. Vi tar t-bane til Sopra Steria kl. 16.30ANSVARLIG

Anders Skibeli Rokkones

47888225

a.rokkones@gmail.com

Student