Workshop hos Ciber Norge

Hva jobber man med som UX’er, .NET’er og frontender i Ciber Norge?

28.02.2017 16:15

Stortorvet 10, 0155 Oslo

ja

6 plasser igjen

Company logo

Ciber Norge AS er et konsulentselskap innen IT rådgiving, systemutvikling og SAP som er 100% eid av Experis. Selskapet leverer prosjekter og tjenester til private og offentlige virksomheter med en bred kundemasse med store og små prosjekter. I Ciber er vi 140 ansatte og holder til sentralt Oslo. Ciber er et anerkjent konsulentselskap med dyktige og stolte medarbeidere i et personlig og skapende miljø. Gjennom virksomhetsforståelse, åpenhet og integritet hjelper vi kundene våre til suksess. Vi er resultatorienterte, men også en trygg og god samarbeidspartner. Våre faglige styrker ligger innenfor følgende områder: digitale prosesser, funksjonell rådgivning, prosjektledelse, test, java, .NET, frontend, UX, forvaltning og SAP.

Vue.js & web.api core

Å jobbe med systemtuvikling nå til dags, krever i større grad at man kjenner til både backend og frontend. Ikke minst stiller man sterkere i jobbsammenheng hvis man behersker "hele" stacken. Det er selvfølgelig mye å passe på når man skal holde tak i "hele" stacken, men samtidig er det også veldig morsomt! Gjennom workshop kommer våre utviklere til å vise hvordan man raskt får opp et fullverdig "full" stack system og kommer i gang med utviklingen. Du vil få innblikk i nyere teknologi som vue.js for frontend delen, samt asp.net core web.api for backend delen.  


Brukertester

I utviklingsprosjekter vil du også erfare å jobbe med (eller kanskje du selv er) en UXer som maser om å få gjøre brukertester, samt betydningen av det. Brukertester må og skal inkluderes i alle faser i et prosjektløp, men virkeligheten er ofte at brukertesting blir nedprioritert på grunn av stramme budsjetter og en lite brukerorientert organisasjon. Altfor mange sitter fortsatt med tanken om at det er mer hensiktsmessig å bruke penger på å lage løsningen, fremfor å teste den.


UXere vet at denne strategien ikke fører til de beste leveransene for kunden eller sluttbrukerne. Det er derfor viktig å ha argumentene på plass om hvorfor man skal ha brukertester, hvordan det kan gjøres og hvordan man finner tid. Våre interaksjonsdesignere gir deg en kjapp opplæring i akkurat dette - hvorfor, hvordan, samt det å finne/ta seg tid.

 

Forkunnskaper

- Kjennskap til frontendutvikling; kunne skrive javascript kode.
- Kjennskap til html og css
- Kjennskap til backendutvikling på microsoft.net rammeverket
- Fordel med kjennskap til utvikling i visual studio eller visual code

 

Vi serverer mat og det blir mulighet for mingling og spørsmål etterpå.

 

Ciber Norge ser etter flere nyutdannede konsulenter, både systemutviklere og interaksjonsdesignere!

Les mer på https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=30836

ANSVARLIG

Hanna Rognerud

99274223

hanna.rognerud@hotmail.com

Student