Om Alv

Alv er et konsulentselskap som hjelper kunder inn i den digitale fremtiden. Vi bygger Norges mest attraktive konsulentselskap. For å lykkes med dette, trenger vi flere medarbeidere. Vi trenger all kompetanse relatert til systemutvikling. Det vil si blant annet systemutviklere, testledere, teknisk testere, funksjonelle arkitekter og prosjektledere. I Alv har vi erfaring fra en rekke bransjer. Bredest erfaring har vi fra Energisektoren, Bank og forsikring og Offentlig sektor. Erfaring og spisskompetanse fra ulike bransjer, er verdifullt og det hjelper konsulentene våre med å komme raskt inn i nye kunders domene. Den brede erfaringen vår innenfor ulike bransjer har lært oss at det er veldig mange utfordringer man møter på i systemutviklingsprosjekter som er uavhengig av bransje. I Alv har vi spisskompetanse på systemutviklingsprosjekter. Vi hjelper kundene våre med alt fra oppstart, til implementering og gjennomføring av prosjekter, til innføring av sluttproduktet i forretningen. Vi jobber tett med kundene våre, for å knytte deres domenekunnskap sammen med vår samlede kunnskap om systemutvikling for å raskt skape verdi sammen.

Alv logo

Stillingsannonser

fulltid

Graduates 2021

Søkefrist: 28.02.2021

Hva er viktig for deg som nyutdannet? Det er nå du skal sette teorien du har lært i studiene ut i praksis, så hva med å gjøre det hos Alv?

Les mer

internship

Alv - Norges mest attraktive internship i sommer

Søkefrist: 14.02.2021

Er du keen på å tilbringe sommeren i et våre mest givende prosjekter, teste deg selv som du ikke har fått testet deg før?

Les mer