Workshop med Lime Technologies

Tidspunkt Torsdag 18.04
kl. 16:00
Sted Egne kontorer - Meltzers gate 4, 0257 Oslo
Mat Pizza🍕
Åpne plasser 28 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Bli med på bedriftspresentasjon med oss i Lime Technologies!

Vi i Lime Technologies er en bedrift i Oslo med cirka 25 ansatte som sitter på Frogner/Solli. Vi er en tett gruppe med en gjennomsnittsalder på 30 og høyt fokus på teknologi for bedrifter. Teknologien det gjelder er CRM-systemer, som ofte er hjertet i hverdagen for bedrifter. Dette gjelder både integrasjoner og interne prosesser. Målet, enkelt og greit, er å sørge for at ingenting faller mellom stolene i en bedrift med tusenvis av ansatte og millioner av kunder.


De fleste av oss er ingeniører eller informatikere. Ettersom vi trenger å bli flere og er veldig fornøyde med de vi har ansatt tidligere fra IFI, tenker vi å ønske dere velkommen til oss! Vi gleder oss til å bli kjent med dere
Planen kan dere se nedenfor i agendaen, og fokuset for kvelden blir at vi skal ha det hyggelig med noe godt å spise og drikke.


Agenda:
1. Mingel
2. Kort bedriftspresentasjon + pizza
3. Tour de Chambre
4. Videre mingel og Q&A-session (Tour de Chambre er en lagkonkurranse. Den går ut på at hvert rom på kontoret har sin utfordring, der temaene vil variere fra 0% faglig til kanskje 30% faglig. Vinnerlaget får all ære i verden og muligens en premie.)

Lime Technologies logo

Lime Technologies

Hos Lime Technologies elsker vi CRM! Siden begynnelsen av 90 tallet har vi hjulpet over 6000 bedrifter med å nå bedre resultater ved hjelp av brukervennlige CRM-løsninger som vi selv utvikler, samt tilbyr konsultasjon og brukerstøtte for. Selv om vi elsker å skryte av at vi har hatt en vekst på 20% per år siden 2000, er vi ganske ydmyke. Vi har et ungt arbeidsmiljø med en gjennomsnittsalder på 33 år. I dag er vi over 350 kolleger og en av de største CRM-leverandørene i Norden med kontor i Oslo, Lund, Gøteborg, Stockholm, Helsinki, Utrecht, København og Køln.

Evan Jåsund Kassab profilbilde

Ansvarlig

Evan Jåsund Kassab

evan.kassab@ifinavet.no