Bedriftspresentasjon med Sopra Steria

Tidspunkt Torsdag 02.05
kl. 17:00
Sted Smalltalk
Mat Villa Paradiso
Åpne plasser 11 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Velkommen til bedriftspresentasjon med Sopra Steria, 02. Mai!

Vi inviterer til en bedriftspresentasjon med oss, hvor dere vil lære hvordan vi jobber i Sopra Steria, hvilke verdier vi har hos oss, og de karrieremulighetene vi tilbyr. Dere vil høre fra tidligere sommerstudenter, og nyutdannede snakke om sine erfaringer hos oss, få et innblikk i det daglige livet som en konsulent og prosjektene vi jobber med. Muligheter for sommerjobb og nyutdannede er en stor satsning for oss, og vi gleder oss til å dele hva vi tilbyr innen dette, sammen med dere!

 

Selve presentasjonen holdes på UiO sine lokaler, og deretter reiser vi samlet ett stopp med T-banen til Majorstua, hvor vi har reservert plass på Villa Paradiso. Her blir det mingling, mat og drikke, hvor vi ønsker å bli bedre kjent med dere, og at dere blir bedre kjent med oss. Her er det lov med alt av spørsmål man kanskje har om Sopra Steria, eller helt uformelle samtaler!

 

Bedriftspresentasjonen passer best for studenter som går 2-4. året. 

SopraSteria logo

SopraSteria

Sopra Steria er et internasjonalt konsulentselskap som bistår private og offentlige organisasjoner i Skandinavia med å ta et digitalt lederskap innen sin bransje. Selskapet er et av Norges største konsulentselskaper med et av markedets sterkeste fagmiljøer innen IT- og forretningsrådgivning, IT-infrastruktur, systemutvikling, design og drift. Hvert år ansetter vi nyutdannede til vårt graduateprogram og sommerstudenter til sommerjobb, og vi er på jakt etter flere dyktige studenter.

Eira Kaldhussæter profilbilde

Ansvarlig

Eira Kaldhussæter

eira.kaldhusseater@ifinavet.no
Eira Kaldhussæter profilbilde

Medhjelper

Michael Keenan

michael.keenan@ifinavet.no
Eira Kaldhussæter profilbilde

Medhjelper

Frida Korshavn

frida.korshavn@ifinavet.no