Faglig arrangement med Bouvet

Tidspunkt 16.30
Sted Sørkedalsveien 8
Mat Sushi/pizza
Åpne plasser 1 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Hackathon med Bouvet!

Hvert år møtes alle utviklerne i Bouvet Øst til Battle Royale, et internt hackathon der det konkurreres i programmeringsoppgaver dag og natt gjennom 48 timer.

I 2022 gikk ferden til Mars, og utviklerne måtte løse både gåter og programmeringsoppgaver for å samle poeng som de kunne bruke for å oppgradere en Mars-rover robot som skulle brukes i den siste avgjørende kampen.

Nå vil vi gi UiO en smakebit på Battle Royale! Vi får ikke holde på dere i 48 timer, men vi har samlet kodeoppgavene og gåtene som våre egne utviklere måtte jobbe med, og inviterer ifi til Bouvethuset for å se hva deres smarte hoder klarer å løse på en kveld.

Det blir god mat, mulighet til å snakke med hyggelige Bouvet-folk, fete premier til det vinnende laget og etter konkurransen hygger vi oss videre på Bouvethuset for fjas, vas og robot-prat.

Vi gleder oss!

Bouvet logo

Bouvet

Bouvet er et helnorsk konsulentselskap, som gjennom rådgivning, utvikling, design og forvaltning, bidrar til å maksimere effekter i krysningspunktet mellom moderne teknologi og digital kommunikasjon. Flotte ord - ingen overflødige. Varen vi leverer kommer fra faglig styrke. Derfor har vi også et bevisst forhold til faglig utvikling, som kommer i mange former tilpasset den enkelte. Vi har blant annet fagkvelder, arkitektskole, systemutviklerskole, deltakelse på konferanser, hackatons og internkonferanser med fokus på kompetansedeling.

Eira Kaldhussæter profilbilde

Ansvarlig

Eira Kaldhussæter

eira.kaldhusseater@ifinavet.no
Eira Kaldhussæter profilbilde

Medhjelper

Synne Try Gumpen

synne.gumpen@ifinavet.no