Bedriftspresentasjon med Solution Seeker

Tidspunkt Torsdag 02.02
kl. 16.30
Sted Rådhusgata 24
Mat Ja!
Åpne plasser 1 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Velkommen til våre nye kontorer og bedriftspresentasjon med oss i Solution Seeker!

Solution Seeker er en scale-up som drives av en gjeng på 27 unge, talentfulle teknologientusiaster. Vi leverer software og AI “as a service”, der målet er å hjelpe kundene våre med produksjonsoptimering. Vi bygger blant annet vår egen plattform, maskinlæringsmodeller, algoritmer, analyser og applikasjoner, både skalerbare og skreddersydde til kundenes behov. 

Med kontorer i Oslos smørøye og Rio de Janeiro i Brasil er vi svært opptatt av å ha det bra og nyte livet både på og utenfor jobb.

Med på laget trenger vi flere flinke utviklere, designere, analytikere og data scientists, og håper vi får muligheten til å overbevise akkurat deg om hvorfor Solution Seeker er et unikt sted å jobbe.

Bli med til oss 2. februar for å bli bedre kjent, få nærmere innblikk i hva vi driver med, og hvordan vi har det på jobb. I tillegg blir det selvfølgelig god mat og drikke. 

Vi gleder oss!

Solution Seeker logo

Solution Seeker

Solution Seeker er et deep-tech spin-off selskap fra NTNU. Selskapet ble etablert i 2013, og utvikler software og teknologi for produksjonsoptimering i ulike bransjer. I Solution Seeker er vi lidenskapelig opptatt teknologi og innovasjon, og å utnytte data for å levere innsikt til våre brukere og partnere. Vår software, ProductionCompassAI, er verdens første AI for produksjonsoptimering i olje- og gassindustrien

Elisabeth Bårdstu profilbilde

Ansvarlig

Elisabeth Bårdstu

elisabeth.bardstu@ifinavet.no
Elisabeth Bårdstu profilbilde

Medhjelper

Ebba Olsson

ebba.olsson@ifinavet.no
Elisabeth Bårdstu profilbilde

Medhjelper

Eira Kaldhussæter

eira.kaldhusseater@ifinavet.no