Bedriftspresentasjon med Mnemonic

Tidspunkt Tirsdag 12.09
kl. 16:15
Sted Simula
Mat SudØst
Åpne plasser 0 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Dette blir et unikt foredrag med ekte caser fra informasjonssikkerhetens verden du ikke vil gå glipp av.

Mnemonic er Nordens største fagmiljø innen cybersikkerhet, og samarbeider med de største virksomhetene i regionen. Vi jobber daglig på frontlinjen med å håndtere dataangrep, overvåke kritisk infrastruktur, gjennomføre penetrasjons- og sikkerhetstester, bygge sikrere IT-systemer, og hjelpe våre kunder med å kartlegge og håndtere sin sikkerhetsrisiko. Vi teller i dag over 300 ansatte fordelt på syv kontorer og er et firma i vekst.

Vi jobber aktivt for å videreutvikle våre tjenester og styrke vår posisjon som det ledende sikkerhetsselskapet i Norden og Europa. I tillegg til et spennende fagmiljø og gode muligheter for faglig utvikling, har mnemonic et unikt sosialt miljø med mange felles aktiviteter og tilbud. mnemonic har flere ganger blitt kåret til en av Norges og Europas beste arbeidsplasser av Great Place to Work.

Mnemonic har flere spennende fulltid- og deltidsstillinger + internships som vil bli annonsert under presentasjonen!

Tirsdag 12.sept kommer mnemonic med enda en spennende bedpress! Dette blir et unikt foredrag med ekte caser fra informasjonssikkerhetens verden du ikke vil gå glipp av.

Etter presentasjonen tar de oss med ut til SüdØst for bespisning og interessante samtaler.

mnemonic logo

mnemonic

mnemonic er Nordens største fagmiljø innen cybersikkerhet, og samarbeider med de største virksomhetene i regionen. Vi jobber daglig på frontlinjen med å håndtere dataangrep, overvåke kritisk infrastruktur, gjennomføre penetrasjons- og sikkerhetstester, bygge sikrere IT-systemer, og hjelpe våre kunder med å kartlegge og håndtere sin sikkerhetsrisiko.

Vi teller i dag over 250 ansatte fordelt på seks kontorer, og har en solid økonomi. mnemonic er et firma i vekst, og jobber aktivt for å videreutvikle våre tjenester og styrke vår posisjon som det ledende sikkerhetsselskapet i Norden. I tillegg til et spennende fagmiljø og gode muligheter for faglig utvikling, har mnemonic et unikt sosialt miljø med mange felles aktiviteter og tilbud. mnemonic har flere ganger blitt kåret til en av Norges og Europas beste arbeidsplasser av Great Place to Work.

Eira Kaldhussæter profilbilde

Ansvarlig

Eira Kaldhussæter

eira.kaldhusseater@ifinavet.no
Eira Kaldhussæter profilbilde

Medhjelper

Evan Jåsund Kassab

evan.kassab@ifinavet.no
Eira Kaldhussæter profilbilde

Medhjelper

Trym Bø

trym.boe@ifinavet.no