Stor bedriftspresentasjon med Storebrand

Tidspunkt 10. feb kl. 16.15
Sted Simula, IFI
Mat Sushi
Åpne plasser 14 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Fysisk bedpres med Storebrand

Visste du at vi Storebrand har et stort miljø innen IT og teknologi? Vi trenger dyktige utviklere, teknologer, designere og andre for å skape gode prosesser internt, og gode og brukervennlige tjenester for våre kunder.

Storebrand har en lang historie og er en ledende aktør i det nordiske markedet for pensjon, langsiktig sparing og forsikring. Som Norges største private kapitalforvalter er vår viktigste påvirkning på FNs bærekraftsmål knyttet til hvordan vi investerer de over 1000 milliarder kronene vi forvalter på vegne av kundene våre.

I Storebrand vil du finne et fremtidsrettet miljø med store muligheter for påvirkning og personlig utvikling. Kom og møt oss på bedriftspresentasjon med IFI-Navet 10. februar!

Her vil du få høre mer om hvordan du kan være med å skape en fremtid å glede seg til, møte representanter fra selskapet som kan fortelle deg hva de jobber med, og høre om våre spennende programmer rettet mot studenter og nyutdannede; Storebrand Future Impact og Storebrand Sandbox. Kanskje finner du noe du er interessert i som du ikke visste du kunne jobbe med i Storebrand!

https://www.storebrand.no/om-storebrand/jobb-i-storebrand/studenter-og-nyutdannede

Vi ser frem til å treffe deg denne dagen!

Storebrand logo

Storebrand

Storebrand er en ledende aktør i det nordiske markedet for langsiktig sparing og forsikring.

Magnus Hjorth profilbilde

Ansvarlig

Magnus Hjorth

magnus.hjorth@ifinavet.no
Magnus Hjorth profilbilde

Medhjelper

Victoria Langø

victoria.lango@ifinavet.no
Magnus Hjorth profilbilde

Medhjelper

Zaneta Brzozowska

zaneta.brzozowska@ifinavet.no