Ordinær bedriftspresentasjon med IT Minds

Tidspunkt 3. mar kl. 16.15
Sted Smalltalk
Mat Pizza og brus
Åpne plasser 2 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Drømmer du om å skape egen kode og lære å bruke nye teknologier slik som React, Angular, ASP.NET og Node.js?

IT Minds er et IT konsulenthus som oppstod i Aarhus, Danmark i 2010. Vi er i dag over 200 medarbeidere fordelt på 4 kontorer: København, Aarhus, Aalborg og Oslo.

Vi har et ungt og sosialt arbeidsmiljø (gj. snitt alder 27 år). Her koser vi oss stort med fellesfrokoster, Super Smash Bros. turneringer i kaffepausen, filmkvelder og brettspill m.m. Som danskene sier: det skal være sjovt å jobbe hos oss!

IT Minds Norge åpnet dørene i 2017, og ligger sentralt i Oslo sentrum. I 2021 ble vi et datterselskap av Visma Consulting, og med de muligheter dette gir, skal vi få til det teamet i Danmark har klart - nemlig å bli en av Topp 10 IT-bedrifter unge IT-talenter ønsker å starte karrieren sin i!

IT Minds logo

IT Minds

Et IT-konsulentselskap som bygger bro mellom studenter og arbeidslivet. Vi utvikler de beste løsningene for våre kunder samtidig som vi er et samlingssted for IT-talenter med lidenskap for programmering. Vi holder til midt i Oslo sentrum og bygger i disse dager opp et team for å få til den samme suksessen i Norge som vi har hatt i Danmark. Vi fokuserer på profesjonalitet, den nyeste teknologien og kvalitetsprodukter.

Ansvarlig

Truls Vidnes

truls.vidnes@ifinavet.no
Truls Vidnes profilbilde

Medhjelper

Magnus Hjorth

magnus.hjorth@ifinavet.no
Truls Vidnes profilbilde

Medhjelper

Eivind Eckhoff

eivind.eckhoff@ifinavet.no

Stillingsannonser fra IT Minds

Fulltid

Fulltidsjobb som Software Developer

Er du ferdigutdannet og har 0-3 års erfaring innen software utvikling og stor lidenskap for koding? Da er du den IT Minds ser etter!

Les mer