Workshop med Skatteetaten

Tidspunkt 19. okt kl. 16.00
Sted Felles avreise i fojaeen kl. 16:00 til bedriftens kontorer på Helsfyr
Mat Ja
Åpne plasser 6 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Kurset lærer deg å programmere alt fra et smarthjem til selvkjørende roboter på halvannen time

I det 2 timer lange kurset: “Programmer en robot” skal vi lære hvordan å programmere mikrokontrollere. Vi skal lære om hvordan å hente informasjon fra sensorer, programmere motorer, og sende informasjon til forskjellige komponenter. Det hele kulminerer i en selvkjørende bil, og et kappløp for å se hvem som kan lage den beste bilen!

Vi vil starte med matservering, samtidig med at vi gir en kort introduksjon av oss selv, Skatteetaten og IT i Skatteetaten. For de som lurer på hvilke jobbmuligheter som finnes hos oss, så tar vi et lite minutt med det også. Deretter vil to av våre utviklere, Tom Daniel og Per Daniel ta dere gjennom et par timer med programmering.  Kurset lærer deg å programmere alt fra et smarthjem til selvkjørende roboter. Det blir gode muligheter til å stille spørsmål og for diskusjon. 

Skatteetaten logo

Skatteetaten

I Skatteetaten jobber 7500 ansatte mot samme mål; å sikre finansieringen av velferdssamfunnet. Skatteetaten er underlagt Finansdepartementet, og har ansvaret for et oppdatert folkeregister og at skatter og avgifter blir fastsatt og innbetalt på riktig måte. Vi jobber ut fra visjonen om et samfunn der alle vil gjøre opp for seg. Målet er at det skal være enkelt å gjøre det riktig. Vi er i dag rundt 900 ansatte som jobber med utvikling, drift og forvaltning av IT-løsninger som brukes av hele Norges befolkning. Hvert år bruker vi ca. 1 000 0000 utviklingstimer på digitale tjenester og verktøy og våre systemer er et av landets største når det gjelder datamengde og brukere. Skatteetaten har et av Norges største og sterkeste IT-miljø, hvor arbeidsområdene spenner fra systemutvikling og prosjektledelse til infrastruktur og sikkerhet.

Ansvarlig

Johanne Thunes

johanne.thunes@ifinavet.no
Johanne Thunes profilbilde

Medhjelper

Cornelia Drougge Vassbotn

cornelia.vassbotn@ifinavet.no
Johanne Thunes profilbilde

Medhjelper

Stian Dolmseth

stian.dolmseth@ifinavet.no

Stillingsannonser fra Skatteetaten

Fulltid

Applikasjonsdrift

Interessert i applikasjonsdrift og skyteknologi i et stort høyteknologisk miljø?

Les mer