Workshop med Computas

Tidspunkt 21. okt kl. 16.15
Sted Logo
Mat Sushi
Åpne plasser 11 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Clean Code- Hva er det og hvorfor skal vi bry oss? Bli med på en 3 timers workshop med Computas! (Rettet mot 3. år- og masterstudenter)

Er det ikke nok å skrive kode som fungerer?

Har du noen gang opplevd å overta kode hvor en tilsynelatende enkel endring får alt til å falle fra hverandre? Ved å streve etter Clean code vil vi bli bedre til å reflektere over koden vår og lære å skrive kode som er mer lesbar, begripelig, testbar og åpen for endringer.

 

I løpet av workshopen, vil det bli servert sushi og drikke. John fra Computas vil gå gjennom de viktigste prinsippene fra Clean code og hvorfor de er viktige i vårt daglige arbeid. Dere vil lære hvordan konvensjoner påvirker hvordan vi tenker om og oppfatter kode og til slutt vil vi se på eksempler fra faktiske prosjekter og hvordan disse kan gjøres bedre.

Trenger jeg å ta med noe?

Siden vi skal løse oppgaver kan det være greit å ta med egen maskin med valgfri IDE installert. 

 

Når workshopen og opplegget på IFI er ferdig rundt kl 19. vil det også bli mingling, øl, og shuffleboard på RØØR (20 års aldersgrense)!

Computas logo

Computas

Computas er en norsk leverandør av IT-løsninger og rådgivningstjenester innen teknologisk innovasjon. Vi har et sterkt teknologisk fagmiljø og jobber med alt fra prisvinnende saksbehandlingsløsninger, til dataanalyse, kunstig intelligens og omfattende, skybaserte innovasjonsprosjekter. Computas er 100% ansatteid, så her blir du både kollega og medeier. Nyutdannede hos oss får delta på vårt skreddersydde karrierestart-program, Computas NXT. Dette sørger for at du som nyansatt kommer raskt i gang med praktisk arbeid og tilpassede ansvarsområder. Vårt hovedkontor ligger i Akersgata i Oslo sentrum. Vi har også kontor i København, samt en leveranseenhet i Bucuresti, Romania – Computas Development Center.

Ansvarlig

Andreas Sundfjord

andreas.sundfjord@ifinavet.no