Workshop med Capgemini

Tidspunkt 26. aug kl. 16.30
Sted Karens Lyst allè 20, Capgeminis lokaler
Mat Ja
Åpne plasser 0 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Bli med på en intro til Capgemini og workshop i Kotlin!

OBS: Sliter med å logge inn? Med ny nettside, må alle studenter lage ny bruker. Gå til https://ifinavet.no/login/ og trykk på "Ny bruker?"

 

Capgemini inviterer til workshop i Kotlin i deres lokaler, med mulighet til å snakke med Capgeminis ansatte. Her blir det både mat, workshop og foredrag fra Capgeminis CTO.   

Plan for workshop:

  • Mat & mingling
  • Presentasjon av Capgemini & Life of Ignite
  • Kotlin m/Arnab
  • Pause & mingling
  • Capgeminis teknologirader "Be like water" m/Bjørn Frode (CTO) 

 

Capgemini & Life of Ignite – Kort presentasjon om Capgemini. Videre vil en igniter (Graduate programmet til Capgemini) komme å fortelle litt om hvordan det er å være med i Ignite. 

 

Kotlin - Kotlin ble gitt ut i 2011. Siden det har det blitt stadig mer populært innen JVM-sfæren. I 2017 ble Kotlin med i topp 10 listen over programmeringsspråk, og i 2019 annonserte Google at Android blir Kotlin-first. 

  

Hvis du har aldri brukt Kotlin, er dette en mulighet for å finne ut hvorfor Kotlin var det fjerde mest populære språket på StackOverflow. For den erfarne Kotlinprogrammerer, vil vi også gå gjennom noen litt mer obskure triks som du kanskje ikke har lagt merke til. 

 

Capgeminis teknologiradar for 2021 "Be Like Water" - Dette vil handle om hvilke teknologier, metoder og paradigmer vi mener vil være gjeldende de neste årene innen alt fra infrastruktur til 5G 

 

 

Ankomst

Vi møtes direkte i Capgeminis lokaler, senest 16.30. Adressen er Karens Lyst allè 20, på Skøyen. Det blir ført oppmøte ved ankomst. Husk å ha med pc.

Capgemini logo

Capgemini

A global leader in consulting, technology services and digital transformation, Capgemini is at the forefront of innovation to address the entire breadth of clients’ opportunities in the evolving world of cloud, digital and platforms.

Cornelia Drougge Vassbotn profilbilde

Ansvarlig

Cornelia Drougge Vassbotn

46889923 cornelia.vassbotn@ifinavet.no
Cornelia Drougge Vassbotn profilbilde

Medhjelper

Eirik Berg

eirik.berg@ifinavet.no