Workshop med Bouvet

Tidspunkt 2. sep kl. 17.00
Sted Sørkedalsveien 8
Mat Ja
Åpne plasser 2 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Bli med på prototypekonkurranse med Bouvet!

OBS: Sliter med å logge inn? Med ny nettside, må alle studenter lage ny bruker. Gå til https://ifinavet.no/login/ og trykk på "Ny bruker?"

Varm opp limpistolen, plugg inn loddebolten, skjerp saksene, spiss kreativiteten - det er prototypekonkurranse hos Bouvet!

Torsdag en 2 september kl 17:00 er dere invitert ned til våre lokaler på Majorstua. Dere blir delt opp i grupper der dere skal på noen timer løse et hverdagsproblem (hva dette er får dere vite når dere kommer) sammen med en under gjennomsnittet hjelpsom Bouvetansatt.

Så hvis du liker å realisere helt umulige ideer med hjelp av fantasi, papp og en hel rull med gaffateip (pluss litt lodding og progging så klart) så er det bare å melde seg på!

Bouvet logo

Bouvet

Bouvet er et helnorsk konsulentselskap, som gjennom rådgivning, utvikling, design og forvaltning, bidrar til å maksimere effekter i krysningspunktet mellom moderne teknologi og digital kommunikasjon. Flotte ord - ingen overflødige. Varen vi leverer kommer fra faglig styrke. Derfor har vi også et bevisst forhold til faglig utvikling, som kommer i mange former tilpasset den enkelte. Vi har blant annet fagkvelder, arkitektskole, systemutviklerskole, deltakelse på konferanser, hackatons og internkonferanser med fokus på kompetansedeling.

Eirik Berg profilbilde

Ansvarlig

Eirik Berg

eirik.berg@ifinavet.no
Eirik Berg profilbilde

Medhjelper

Gyda Sæter

gyda.saeter@ifinavet.no
Eirik Berg profilbilde

Medhjelper

Ole Jørgen Norstrand

ole.norstrand@ifinavet.no