Workshop med Accenture

Tidspunkt 14. sep kl. 16.15
Sted IFI - Java
Mat Pizza og sushi
Åpne plasser 0 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

I denne workshopen skal vi lære hvordan vi bruker Github Actions til å sette opp et profesjonelt IT-prosjekt som holder industristandard.

Github er det viktigste verktøyet vi bruker når vi jobber sammen om å lage kodeprosjekter. Hvem har ikke strevet med å finne igjen kodeprosjekt_last.py? Eller var det kodeprosjekt_latest_edit.py? Github er ikke begrenset til kun versjonkontroll, men også autmoatiske prosesstrømmer.

 

Github Actions lar deg sette opp strømmer for å automatisk bygge, teste og laste prosjektet opp til skyen for å kjøre der. I denne workshopen skal vi lære hvordan vi bruker Github Actions til å sette opp et profesjonelt IT-prosjekt som holder industristandard. Hvordan setter man egentlig opp en arbeidsstruktur som sørger for at utviklere kan lage noe av høy kvalitet sammen? Med Github Actions kan du sette opp prosesser som vil øke kvaliteten på utviklingsarbeidet og fjerne mange manuelle prosesser. Oppsettet du sitter igjen med etter kurset kan du bruke fritt til personlige kodeprosjekter, skoleprosjekter og master eller hos din fremtidige arbeidsgiver.

Accenture logo

Accenture

Accenture er et ledende globalt konsulentselskap som leverer tjenester innen strategi, rådgivning, digitalisering, teknologi og outsourcing. Med over 1000 ansatte i Norge skal vi sammen med kundene våre få samfunnet til fungere bedre, slik at mennesker som lever der får det bedre. Vi kommer fra varierte bakgrunner, men jobber sammen. Med allsidigheten dette fører til, skal vi løse de største utfordringene selskaper, organisasjoner og etater står overfor. Dette gjør vi med entusiasme, kunnskap, innsikt og de aller siste og beste teknologiske løsningene. Vi har et bredt spekter av innovative verktøy, en læringskurve som aldri stanser og et globalt nettverk som gir oss verden av erfaringer å høste av. Vi holder oss alltid i forkant; vi skaper endringer over alt. Accenture verdsetter mangfold og oppfordrer folk med ulik bakgrunn, kjønn, alder, etnisitet, kultur, nasjonalitet, religion og livssyn, funksjonshemming, seksuell orientering og kjønnsidentitet om å søke. Vi jobber kontinuerlig for å skape et inkluderende arbeidsmiljø som aktivt omfavner og utnytter mangfoldet i organisasjonen. Vi vil gjerne invitere deg til å bli en del av dette mangfoldet!

Ole Jørgen Norstrand profilbilde

Ansvarlig

Ole Jørgen Norstrand

ole.norstrand@ifinavet.no
Ole Jørgen Norstrand profilbilde

Medhjelper

Jakob Magnussen

jakob.magnussen@ifinavet.no