UXCUP Oslo

Tidspunkt 15. sep kl. 16.15
Sted Bestemmes senere
Mat Ja
Åpne plasser 0 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Er du interessert i brukeropplevelser, design og kreativitet? I september kjører vi i gang en ny runde av UXCUP!

For påmelding og mer informasjon, se uxcup.bekk.no

Hva er UXCUP?

UXCUP er en hyggelig, engasjerende og lærerik konkurranse i kreativ problemløsning for studenter. Det er Bekk som arrangerer konkurransen. Dersom du er nysgjerrig på design, brukeropplevelse og hvordan det er å være konsulent, så passer UXCUP perfekt for deg!

 

Konkurransen er åpen for studenter i 3.-5. klasse på alle linjer. Tidligere har vi hatt deltakere som studerer både design, entreprenørskap og informatikk.

 

Hvordan foregår konkurransen?

I år gjennomfører vi UXCUP fysisk, med en kvalifisering i Trondheim og en kvalifisering i Oslo. Trondheim arrangeres 9. september, mens Oslo arrangeres 15. september. Totalt 6 lag fra Trondheim og Oslo vil få invitasjon til finalen som foregår i Oslo 24.-26. september.

 

Alle lagene som får plass til å delta på kvalifiseringene får informasjon om oppmøtested og annet praktisk per e-post. Vi kan røpe så mye som at under kvalifiseringene blir det masse morsomme oppgaver, og mye god mat og drikke.

 

Dette vil jeg delta på!

Herlig! For å bli med trenger du å samle et lag på tre personer. Påmeldingen åpner 25. august klokken 12:00 på vår nettside, så finn deg to herlige lagkamerater og hold av datoene!  


For påmelding og mer informasjon, sjekk ut https://uxcup.bekk.no/.

BEKK logo

BEKK

Bekk er et norsk selskap med 500 spesialister innen strategi, design og teknologi. Vi jobber med virksomheter som har ambisiøse mål og gir oss krevende utfordringer. Vi tror på smart bruk av teknologi, tverrfaglige team og evnen til å tenke annerledes. Det gjør oss i stand til å lage løsninger som utfordrer etablerte sannheter, og skape nye muligheter for våre kunder

Trym Bø profilbilde

Ansvarlig

Trym Bø

trym.boe@ifinavet.no
Trym Bø profilbilde

Medhjelper

Cornelia Drougge Vassbotn

cornelia.vassbotn@ifinavet.no