Robocode med Netcompany

Tidspunkt Tirsdag 12.10
kl. 16.15
Sted Escape
Mat Ja
Åpne plasser 24 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Tirsdag 12. oktober arrangerer Netcompany i samarbeid med Navet høstens Robocodeturnering! Hvem bygger UiOs beste robot?

 

Programmer din egen ministridsvogn og delta i turneringen – enten individuelt eller i lag sammen med andre. Måtte den beste roboten vinne!

 

Dette er en morsom og lærerik fagkveld som passer for alle kunnskapsnivåer. Vi lover god kok, digg mat, nok drikke og fete premier!

 

I løpet av denne kvelden vil flere av våre konsulenter gi en innføring i hvordan utvikle bots og hvordan tenke strategi.

 

Program:

16.15 Dørene åpner

16.30 Matservering 

17.00 Velkommen og introkurs til Robocode

17.30 Progging, drikking og mingling

20.00 Frist for robotinnlevering

20.30 !!Turneringen starter!!

22.00 Premieutdeling

22.30 Festen forsetter?

 

Forberedelser:
Arrangementet krever ingen forkunnskaper.

 

Det er en fordel om du på forhånd:

 

Om man ønsker å sette seg inn i Robocode på forhånd anbefales for eksempel RoboWiki.

 

Ta med gyldig legitimasjon!

 

Vi i Netcompany gleder oss til en spennende og lærerik kveld!

Netcompany logo

Netcompany

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer morgendagens løsninger for våre kunder i det digitale landskapet. Vi er stolte av hvem vi er, og hva vi driver med. For å kunne levere de beste IT-løsningene for våre kunder og sluttbrukere, er det aller viktigste vi gjør for våre ansatte å sørge for et inkluderende, positivt og faglig miljø. Ved å kontinuerlig støtte oppunder og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være helt i forkant i systemutviklingsfaget, og som tar ansvar i alle aspekter av et prosjekt - uavhengig om det er nyutvikling av en forretningskritisk IT-løsning eller forvaltning av en mobil løsning. Vi tar ansvar - helt enkelt.

Endre Valen profilbilde

Ansvarlig

Endre Valen

endre.valen@ifinavet.no