Ordinær bedriftspresentasjon med Statens pensjonskasse

Tidspunkt 21. sep kl. 16.15
Sted Escape
Mat Ja
Åpne plasser 0 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Bli kjent med SPK!

Vårt samfunnsoppdrag er å skape trygghet og velferd for 1 million medlemmer. Læring og vekst for medarbeidere, og forutsigbarhet for 1400 arbeidsgivere. Vi utvikler kjernesystemer for pensjon og premie til interne brukere. Samt innbygger- og virksomhetstjenester som benyttes av våre medlemmer og arbeidsgivere.

 

Vi vil starte med en introduksjon av oss selv, en presentasjon av SPK, SPK IT. Vi tar med noen eksempler på det vi lager, hvordan vi arbeider i tverrfaglige produktteam og vår tech.stack. Noen av våre utviklere vil også fortelle om hvordan det er å arbeide hos oss, hvordan de har opplevd oppstarten og hvilke oppgaver de jobber med i teamene. Det blir gode muligheter til å stille spørsmål og for diskusjon.  

Statens pensjonskasse logo

Statens pensjonskasse

Statens pensjonskasse er Norges største leverandør av offentlig tjenestepensjon. Vi forvalter pensjonsrettigheter på ca. 530 milliarder kroner for rundt 1 400 virksomheter og over én million medlemmer. Vi har ca. 400 ansatte og holder til i moderne lokaler på Skøyen i Oslo. Tech-miljøet vårt er stort nok til at vi har interessante utfordringer og mulighet til å lære nye ting. Samtidig er vi små nok til at våre meninger vil påvirke løsningene og hvordan vi jobber. Vi er i dag 80 ansatte innen IT, i tillegg til en del innleide konsulenter. Utviklingen er organisert i fire produktområder med 10 tverrfaglige team som består av utviklere, designere og domeneeksperter fra forretningssiden.

Gyda Sæter profilbilde

Ansvarlig

Gyda Sæter

gyda.saeter@ifinavet.no
Gyda Sæter profilbilde

Medhjelper

Eirik Berg

eirik.berg@ifinavet.no

Stillingsannonser fra Statens pensjonskasse

Fulltid

5-10 nyutdannede utviklere

Vi søker etter utviklere som ønsker å jobbe med Java og/eller JavaScript.

Les mer