Ordinær bedriftspresentasjon med NorgesGruppen

Tidspunkt 16. sep kl. 16.15
Sted Smalltalk, Ole Johan Dahls hus
Mat Pizza 🍕
Åpne plasser 4 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Vi ønsker deg velkommen til bedriftsprentasjon med NorgesGruppen hvor du får du høre mer om oss, og få innsikt i teknologien som vi bruker.

Ny teknologi gir oss i IT-avdelingen i NorgesGruppen mange muligheter til å forbedre varestrømmen fra jord til bord. Avanserte algoritmer og maskinlæring står sentralt i dette arbeidet. Vi samarbeider tett med ledende teknologileverandører og driver med omfattende egenutvikling og innovasjon i et tverrfaglig miljø med over 220 ansatte.

 

I bedriftsprentasjon med NorgesGruppen får du høre mer om oss, få innsikt i teknologi som vi bruker og høre hva våre trainees har fått arbeide med i vårt graduate program. Etter presentasjonen blir det Kahoot med spennende premier til vinnerne! Vi vil også dele ut en liten goodie-bag til alle, med ting som kommer godt med i studiehverdagen!

Videre byr vi på en helaften med mat for teknologer og håper at du er sulten på å høre mer om de mulighetene som finnes for deg som student i NorgesGruppen.

Vi ses!

 

 

 

Smittevernstiltak

Vi i Navet kommer til å legge opp arrangementet slik at retningslinjer for smittevern blir ivaretatt. Det kommer blant annet til å være antibac tilgjengelig, og det skal alltid være mulig å opprettholde minst 1 meters avstand. Alle som deltar på arrangementet vil bli registrert for eventuell smittesporing. Dersom du har tegn på symptomer ber vi deg om å holde deg hjemme. Skulle du teste positivt på covid-19 innen to uker etter å ha deltatt på et arrangement ber vi deg kontakte ansvarlig for arrangementet snarest.Norgesgruppen logo

Norgesgruppen

NorgesGruppen er landets største handelshus. Våre rundt 40.000 medarbeidere står på hver dag for å gjøre hverdagen enklere for folk flest. Vi brenner for å gjøre dagligvarene billigere og bedre, inspirerer til gode matopplevelser, og bidrar til grønne og sunne valgmuligheter.

 

Mat til folket, er mat for Teknologer. Siden 1960-tallet har vi vært pionerer i Europa på IT-løsninger i varehandelen. Vi utvikler og drifter fremtidsrettede IT-løsninger slik at maten kommer frem til butikker, sykehus og barnehager. Over hele landet.

 

NorgesGruppen sin IT avdeling består av 220 medarbeider. Vi er en spennende arbeidsplass med dyktige fagmiljøer; hos oss er IT tett integrert i hele verdikjeden og vi investerer mye i fremtidens løsninger. Vi er lokalisert i nye lokaler på Kalbakken og Skøyen i Oslo.

Ansvarlig

Mathias T. Schumacher

mathias.schumacher@ifinavet.no
Mathias T. Schumacher profilbilde

Medhjelper

Stian Dolmseth

stian.dolmseth@ifinavet.no
Mathias T. Schumacher profilbilde

Medhjelper

Zaneta Brzozowska

zaneta.brzozowska@ifinavet.no