Ordinær bedriftspresentasjon med Dips

Tidspunkt 26. okt kl. 16.15
Sted IFI, Logo & Oslo Camping
Mat Pizza
Åpne plasser 0 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Bli med på hyggelig kveld med DIPS!

Oppmøte på rom Logo på IFI kl. 16:15.

Vil du høre mer om den magiske symbiosen som kan oppstå i krysningen mellom helse, teknologi og mennesker? 

Bli med på bedriftspresentasjon med oss og bli bedre kjent med DIPS AS, og hvordan det er å jobbe hos oss. 

Vi byr på en god dose spennende info om hvem vi er og folkene våre, quiz med premier, verdenspremiere av vår nye film, etterfulgt av pizza & øl og en runde minigolf på Oslo Camping. 

Dette vil du ikke gå glipp av! 

 

Dips logo

Dips

DIPS konsernet er Norges ledende leverandør av e-helse til norske sykehus og en av de tre største aktørene i kommunehelsemarkedet. Sammen skaper vi en digital arbeidsflate for over 150 000 helsefaglige ansatte spredt over hele landet. Med hovedkontor i Bodø og satellittkontorer i Oslo, Bergen, Straume, Trondheim og Tromsø er vi totalt nærmere 360 ansatte.

Vår klare målsetning er å realisere økt digital samhandling og effektiv informasjonsflyt i og mellom sykehus og kommune. Vi utvikler verktøy som virkelighetens helter bruker hver dag i kampen om bedre helse. Våre løsninger ivaretar behovene for administrasjon og dokumentasjon av pasientbehandling i spesialist- og i kommunehelsetjenesten, i tillegg til spesialistløsninger innenfor radiologi og til laboratorier. DIPS utvikler også løsninger for samhandling mellom helseforetak og samarbeidende virksomheter i Norge. To av tre norske legekontorer bruker samhandlingsløsninger fra DIPS.

Mathias Strøm profilbilde

Ansvarlig

Mathias Strøm

mathias.strom@ifinavet.no