Ordinær bedriftspresentasjon med Cisco

Tidspunkt 9. nov kl. 17.00
Sted IFI, seminarrom Logo
Mat Ja
Åpne plasser 0 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Tirsdag 9. November inviterer Cisco til bedriftspresentasjon.

Obs! Påmelding åpner tirsdag 2. november klokken 12:00!

Cisco er et verdensomspennende teknologiselskap som er markedsleder innen nettverk, datasenter, sikkerhet og samhandlingsløsninger. På Lysaker er vi rundt 500 ansatte som jobber med alt fra R&D, markedsføring og salg, supply chain og ledelse. Alt innen Cisco's videokonferanseutstyr, også kjent som Webex Devices er utviklet hos oss, fra idé til design, maskinvare og mekanikk, programvare, skyløsninger, maskinlæring og intelligens. Vi har et av de største in-house design teamene i Norge og har vunnet prestisjetunge awards som iF Gold og Red Dot Best of the Best. Det er mange som vil jobbe med teknologi - hos oss får du lage den!

 

Tirsdag 9. November inviterer Cisco til bedriftspresentasjon. Der vil selskapet, internship-muligheter og graduate programmet bli presentert. Det vil være en rekke konkurranser under presentasjonen med tilhørende premier.

 

Det blir servert sushi etter presentasjonen!

Cisco logo

Cisco

Cisco er et verdensomspennende teknologiselskap med hovedkontor i Silicon Valley som er markedsleder innen nettverk, datasenter, sikkerhet og samhandlingsløsninger. På Lysaker er vi rundt 500 ansatte som jobber med alt fra R&D, markedsføring og salg, supply chain og ledelse. Alt som kalles Webex Devices utvikles hos oss, fra idé til design, maskinvare og mekanikk, programvare, skyløsninger, maskinlæring og intelligens. Det er mange som vil jobbe med teknologi - hos oss får du lage den!

Eirik Berg profilbilde

Ansvarlig

Eirik Berg

eirik.berg@ifinavet.no

Stillingsannonser fra Cisco

Fulltid

Graduate Solutions Engineer

Kunne du tenke deg å jobbe et år i Amsterdam?

Les mer