Bedriftspresentasjon med EY

Tidspunkt 30. sep kl. 16.15
Sted Escape
Mat Mat og drikke på Oche
Åpne plasser 0 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Usikker på hva man egentlig gjør som en konsulent i EY? Få innblikk i hvilke arbeidsoppgaver vi faktisk holder på med!

Hos EY Technology Consulting jobber vi for å kunne hjelpe våre kunder med å løse deres teknologiske utfordringer. Blant våre kunder finner du flere av landets største selskaper innenfor sektorer som energi, samferdsel, finans, og helse.

 

Men hva vil det egentlig si på en daglig basis? Vi har fått med oss personer fra våre ulike kompetanseområder til å snakke om sin hverdag og hva de faktisk støter på av utfordringer hos sine kunder!

Fra kompetanseområdet Cyber Security skal vi ha med oss Andi Bidaj som vise frem hvordan man går frem ved penetrasjonstesing på helseområdet. Her kan aktivitetene spenne seg fra informasjonsinnsamling av offentlig eksponerte systemer og borgernes sensitive data, til å avdekke utnyttelser som kan få tilgang til eller falske COVID19-testresultater.

Fra Data & Analytics skal vi få høre mer om hvordan de hjelper kunder med å ta bedre og mer datadrevne beslutninger. Data & Analytics bistår gjennom hele Analytics-transformasjonen fra strategi, arkitektur og operating model til implementering av dataplattformer og visualisering. Dette dekker et bredt spekter av fagområder, blant annet data engineering, data science, kunstig intelligens, prosjekt- og teamledelse, og intelligent automation. I tillegg skal vi ha med oss medlemmer fra prosjektteamet på Handelshøyskolen BI som skal prate om hvordan de jobber for å skape en datadrevet høyskole.

Fra Technology Transformation får vi høre om hvordan de hjelper kunder med å se et helhetlige forretningsbildet med teknologi som én av de fundamentale grunnpilarene. Technology Transformation sine prosjekter dekker et bredt spekter av fagområder fra alt som står på IT-sjefens agenda som IT-strategier og organisering av fremtidens IT-funksjoner, til teknisk portefølje-, program- og prosjektledelse, implementering av digitale helsetjenester og utnyttelse av nyere teknologi.

 

Etter presentasjonen håper vi at du sitter igjen med en større forståelse av hva vi holder på med hos EY, og hvilke arbeidsoppgaver som kan vente dersom du ønsker å jobbe hos oss! Bli gjerne med oss etter bedriftspresentasjonen for mat, mingling og dart på Oche!

 

 

 

 

Smittevernstiltak

Vi i Navet kommer til å legge opp arrangementet slik at retningslinjer for smittevern blir ivaretatt. Det kommer blant annet til å være antibac tilgjengelig, og det skal alltid være mulig å opprettholde minst 1 meters avstand. Alle som deltar på arrangementet vil bli registrert for eventuell smittesporing. Dersom du har tegn på symptomer ber vi deg om å holde deg hjemme. Skulle du teste positivt på covid-19 innen to uker etter å ha deltatt på et arrangement ber vi deg kontakte ansvarlig for arrangementet snarest.

EY logo

EY

EYs formål er «Building a better working world». Vi hjelper digitale pionerer med å bekjempe piratkopiering av data, veileder myndigheter gjennom kontantstrømkriser, bidrar til nye medisinske behandlinger med dataanalyse og utfører revisjoner av høy kvalitet for å bygge tillit til finansmarkeder og virksomheter. Med andre ord jobber vi sammen med gründere, selskaper og land for å løse deres tøffeste utfordringer.

Hanne Celine Foss profilbilde

Ansvarlig

Hanne Celine Foss

hanne.foss@ifinavet.no
Hanne Celine Foss profilbilde

Medhjelper

Cecilie Isdahl

cecilie.isdahl@ifinavet.no