Bedriftspresentasjon med DNB

Tidspunkt 16. nov kl. 16.15
Sted Dronning Eufemias gate 30 (Oppmøte IFI)
Mat Pizza og drikke
Åpne plasser 7 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

16. november arrangerer DNB i samarbeid med Navet en kryptokveld. Dette er et lavterskel arrangment for kodeknekkere!

Tirsdag 16. november arrangerer DNB i samarbeid med Navet en kryptokveld. Dette er et lavterskel arrangment for kodeknekkere. DNB stiller opp med en tverrfaglig gjeng som gjerne vil hjelpe til med å løse oppgavene og for å bli kjent med deg. 

 

 

Agenda: 

 

Oppmøte på IFI ved kantinen så reiser vi samlet ned til DNBs hovedkontor på Bjørvika. Deretter starter vi med matservering og samtidig kjører vi en kort introduksjon av DNB. Så fortsetter vi med en kryptokonkurranse med forskjellige utfordringer. For dere som er interessert i jobbmuligheter hos oss så har dere gode muligheter for å stille spørsmål og diskutere det både før og etter konkurransen.

 

 

16:15 Mat og servering

16:30-16:45 En introduksjon

16:45-18:00 kryptokonkurranse 

18:00-19:00 Mingling 

 

 

Vi snakkes!

Dnb logo

Dnb

En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter. Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vårt oppdrag «Vi er her. For at du skal være i forkant.» er retningsgivende for oss i DNB på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.

Ansvarlig

Victoria Langø

victoria.lango@ifinavet.no
Victoria Langø profilbilde

Medhjelper

Truls Vidnes

truls.vidnes@ifinavet.no
Victoria Langø profilbilde

Medhjelper

Jenny Josefine Aas

jennyjaa@uio.no