Stillingsannonse

UX-Designer

Søknadsfrist 01.08.2022
Stilling Fulltid
Søk her

Som UX-designer i Solution Seeker bli du en del av et engasjert tech-miljø som hele tiden ønsker å utvikle bedre produkter for kundene sine. Du vil ha hovedansvar for å vite hvordan kundene interagerer med produktene, og omsette denne kunnskapen til helhetlig interaksjon og visuelt design på tvers av hele produktporteføljen. Du vil spille en sentral rolle gjennom hele livssyklusen til produktutviklingen, og jobbe tett med både kundevendte og utviklingsteamene i Solution Seeker.

Arbeidet vil være datadrevet og krever kontinuerlig samarbeid med kollegaer samt hyppig validering med eksterne brukere. Målet vårt er å skape profesjonelle, men innovative produkter som brukerne våre elsker og lengter etter, og som hjelper oss å nå vår visjon om å endre hvordan bransjefolk ser på kunstig intelligens som en kollega.

Solution Seeker består egentlig av en stor vennegjeng, hvor trivsel er høyt prioritert - både sosialt og i henhold til arbeidsoppgaver. Eksempelvis er det mulig å bidra i flere team samtidig dersom man ønsker litt variasjon. Om man ønsker enda mer  krydder i hverdagen er det mulig å tilbringe en eller flere av de kalde vintermånedene på kontorene våre (og strendene) i Rio de Janeiro.

Stillingsannonser fra Solution Seeker

Fulltid

Software Engineer

Bli en del av vårt dyktige utviklerteam.

Les mer