Stillingsannonse

Tech researcher til Digital & IT

Søknadsfrist 31.03.2022
Stilling Deltid
Søk her

Hvis du også liker å bringe folk sammen, håper vi at du sveiper til høyre! Vi tror du studerer teknologi, HR tech, digital business, informatikk, dataanalyse eller noe som gjør at du utforsker interessen din for digitalisering og tech. For at du skal bli kjent med ulike kunder, bransjer og kandidater er du nysgjerrig på teknologier, begreper og sjargongen i det vi tenker er det kuleste fagområdet å jobbe med: Digital & IT. Det viktigste er likevel at du har lyst til å jobbe med mennesker. Hvis du i tillegg trives i et miljø hvor latteren sitter løst og det er store muligheter for utvikling, så har vi troen på at dette kan bli en supermatch!

‘’Som IT-student og tech researcher får jeg både brukt og utviklet min kompetanse og er ofte en sparringspartner for teamet og andre kollegaer på teknologi og search. Man får være med på prosesser fra A til Å som gir deg god innsikt i IT-bransjen og det er kult å bygge nettverk og diskutere med de fremste teknologene i landet.’’
- Martin, Tech Researcher Digital & IT-

I Dfind er det lett å være ny. Hos oss tar alle ansvar for å skape et levende arbeidsmiljø, både profesjonelt og sosialt. Men la oss komme til poenget. Du lurer kanskje på hva en Tech researcher egentlig gjør?

Rekrutterer folk.
LinkedIn Recruiter blir din bestevenn for å finne og kontakte kandidater. Å finne den perfekte kandidat kreve vaskekte detektivskills. Du gir deg ikke før du finner gode kandidater. Og hvis du trenger en pause, så får du hjelp av dine kollegaer - vi lover!

Deler ideer & kompetanse.
Hadde du en undervisning i forrige uke som var spennende eller oppdaget du en kul måte å nå ut til kandidater? Herlig, da tar vi gjerne en kaffekopp eller et møte for å diskutere hvordan vi sammen kan bli både smartere og flinkere i jobben vår. Kanskje har du den nye Musk-ideen?

Går i kundemøter.
Som innebærer mange kaffeprater og digitale møter. Som researcher blir du involvert i hele prosessen fra oppstartsmøtene hos de største aktørene i norsk arbeidsliv til signeringen av kandidaten du først kontaktet. Det som gjør kundemøtene ekstra spennende er at vi får innsikt i den fremste teknologien og er en sparringspartner for hvordan man skal posisjonere seg i markedet på både teknologi- og forretningssiden.

Digital & IT er helt normale folk med helt normale interesser. Vi blir glad om du er hyggelig, initiativrik og liker å samarbeide. Vi har tro på å spille på lag og at det gir størst glede å skape suksess sammen. Vi er en fleksibel gjeng, så om du foretrekker å jobbe hjemmefra med en redbull eller komme på jobb i hæler legger vi oss ikke oppi det. Dette gjelder også arbeidstidspunkt – la oss bli enige om hvor ofte og når du kan jobbe.

Dfind sin visjon er “passion for people”. På engelsk, fordi vi er en del av et internasjonalt konsern som du kanskje har hørt om: Randstad. I hverdagen betyr det at vi bryr oss kundens, kandidatenes og kollegaens interesser. Vi feirer nyansettelsen med kunden, feirer ny jobb med kandidaten og feirer kollegaens innsats. Og akkurat nå feirer vi nominasjonene til kategoriene “Årets rekrutteringsbyrå” og “Årets rekrutterer” på The Hunt 2022.

Stillingsannonser fra Dfind

Fulltid

Advisor

En litt annerledes mulighet til å kombinere din interesse for tech og rekruttering!

Les mer