Stillingsannonse

Tech CollEDGE

Søknadsfrist 30.04.2022
Stilling Deltid
Søk her

Etter mange år med braksuksess i Netlight Tyskland kommer endelig TechCollEDGE til Oslo!

Vi tilbyr ett semester hvor du får oppleve Netlight fra innsiden. Vær klar til å investere rundt 3 til 10 timer i måneden til ulike workshops og tett oppfølgning som gir deg innsikt i hvordan livet som IT-konsulent er.

En av Netlight sine talenter vil bli din mentor og personlige karrierecoach. Sammen med din mentor får du mulighet til å se "behind the scences" i Netlight og utforske hvordan det er å jobbe i en verdidrevet nettverksorganisasjon uten sjefer. Du vil få inspirerende innsikt i et av Europas fremste IT-konsulentselskap som har 1700 kollegaer, fordelt på 10 kontorer i 7 land. Underveis i TechCollEDGE vil du kunne utvikle deg personlig, samt dine tech skills og teamwork-ferdigheter gjennom ulike workshops – som vil kickstarte din karriere.

Vi ser etter studenter fra 2.-4. klasse som studerer informatikk, data eller UX/UI. Liker du å finne nye og kreative måter å løse problemer på? Uavhengig om du er en råtass av en hacker, en designer med grunnleggende kodekunnskaper eller en IT-management-stjerne; come join us!

Søk ved å laste opp CV og karakterutskrift, så hører du fra oss.