Stillingsannonse

Software Engineer

Søknadsfrist 01.08.2022
Stilling Fulltid
Søk her

Vi er et lite selskap i vekst som bygger software for industriell produksjonsoptimering. Vår software streamer og prosesserer live sensordata fra produksjonsanlegg over hele verden. Prosesseringen innebærer automatisk identifisering av stabile perioder hvor sensordata samsvarer best med systemenes faktiske tilstand, samt statistiske beregninger i disse periodene. Videre bygger vi applikasjoner som visualiserer og gir kunden innsikt i den prosesserte dataen med formål om optimering av produksjonen. Systemet og algoritmene bak prosesseringsjobbene er utviklet in-house - optimert for kjøretid og skalerbarhet. I tillegg driver vi mye med forskning innenfor maskinlæring, og applikasjonene våre bruker en egenutviklet multi-task learning model som gjør det mulig å lære på tvers av produksjonsanlegg.

 

Som Software Engineer i Solution Seeker vil du jobbe med blant annet design og implementasjon av et distribuert system som skal lagre, prosessere og sende store mengder data, og du vil bidra til å utvikle og vedlikeholde prosesseringsalgoritmene våre. Du vil bistå team-medlemmer ved å sette opp tjenester som kjører maskinlæringsmodeller og andre beregninger, samt kundene våre ved å utbedre vår DevOps pipeline som sørger for effektiv utrulling av softwaren vår. Mulighetene som Software Engineer hos oss inkluderer også utvikling av modulære pipelines for maskinlæringsspesifikk post-prosessering av sensordata, noe som innebærer tjenester for vasking, augmentering og feature engineering. Kodebasen består stort sett av Python, men også Rust for kjøretidskritiske algoritmer. Resten av tech stacken og info om teamet finner du på solutionseeker.no/company/meet-our-developers/.

 

Solution Seeker består egentlig av en stor vennegjeng, hvor trivsel er høyt prioritert - både sosialt og i henhold til arbeidsoppgaver. Eksempelvis er det mulig å bidra i flere team samtidig dersom man ønsker litt variasjon. Om man ønsker enda mer krydder i hverdagen er det mulig å tilbringe en eller flere av de kalde vintermånedene på kontorene våre (og strendene) i Rio de Janeiro.

Stillingsannonser fra Solution Seeker

Fulltid

UX-Designer

Bli designleder i et ungt og innovativt selskap som stadig utvikler nye applikasjoner.

Les mer