Stillingsannonse

Graduate Utvikler 2022

Søknadsfrist 01.05.2022
Stilling Fulltid
Søk her

Ønsker du å kickstarte karrieren din som utvikler i et av Norges mest innovative selskaper? Vi søker deg som er nyutdannet høsten 2022 til vårt kontor i Oslo!

Vi har lang tradisjon med å ansette nyutdannede i Itera, og er opptatt av at hver enkelt skal få en fin start på sin karriere. Som graduate hos oss får du et skreddersydd program som sørger for at du kommer godt i gang både faglig og sosialt.

Som konsulent i Itera får du jobbe med meningsfulle og varierte prosjekter, basert på fremtidsrettet teknologi i flere bransjer. Vi er engasjert i oppdrag for en rekke nordiske og internasjonale organisasjoner i store næringssektorer. Du vil få jobbe kreativt i tverrfaglige team, og levere bærekraftige løsninger til våre kunder innen blant annet bank, forsikring, energi, industri, helse og fiskeri. Er du klar for å utgjøre forskjellen?

Vi ser etter deg som avslutter masterstudiet i 2022, og som:

- kan vise til gode akademiske resultater

- er faglig nysgjerrig og engasjert

- har stor interesse for teknologi og programmering

- ønsker å utvikle deg og bidra inn i et aktivt fagmiljø

 

Hva kan du forvente hos Itera?

Itera kan best beskrives som et erfarent oppstartsselskap. Vi er 620 teknologieksperter, designere, problemløsere og organisasjonsutviklere som jobber hver dag for å utgjøre en forskjell. Vi er solide og børsnoterte, men preges fortsatt sterkt av entreprenørskap, store ambisjoner og muligheter til å nå dem.

- Vi er store nok til å være solide, men ikke så store at du blir en i mengden

- Vi setter tverrfaglighet høyt. Hos oss vil du få kollegaer med høy kompetanse og sterk integritet som hele tiden ønsker å lære mer og vi investerer i din videre faglige utvikling og vekst

- Vi har flotte kontorlokaler i Oslo

- Vi har selvsagt konkurransedyktige betingelser, solide forsikringer, pensjonsordninger og aksjeprogram for ansatte og en rettferdig bonusordning.

 

I Itera vet vi at det er våre individuelle forskjeller som utgjør vår kollektive styrke. Vi har et gjennomgående fokus på mangfold og inkludering, og oppfordrer derfor alle kandidater til å søke.

Høres dette spennende ut? Send oss en søknad, da vel! Søknader behandles fortløpende. Vi gleder oss til å høre fra deg!