Stillingsannonse

Applikasjonsdrift

Søknadsfrist 12.05.2022
Stilling Fulltid
Søk her

Det pågår en omfattende modernisering av Skatteetatens IT-portefølje. Dette er basert på tjenesteorientert Java-arkitektur med en rekke sentrale løsninger. Vi følger med på den nyeste teknologien, og bygger og drifter løsninger som tar i bruk det beste skyen har å by på. Vil du være med å bringe etaten videre?

Etaten har et stort og produksjonsintensivt IKT-miljø der vi har ansvar for å støtte opp om, og ivareta etatens samfunnsoppdrag. Det betyr svært høye krav til stabilitet og tilgjengelighet, samt hurtig problemløsning ved feilsituasjoner. Vi har bygd opp en privat skytjeneste med høy grad av automatisering (via flere container teknologier). Applikasjonene er laget med distribuert mikroarkitektur og felleskomponenter. Løsningene er dublerte mellom datahaller og benytter RedHat Linux. Skatteetaten jobber også med nye og store utviklingsprosjekter innen offentlig skytjenester.

Vi er en gruppe på rundt 20 tekniske personer, og har et godt og inkluderende arbeidsmiljø. Vi ønsker å styrke teknologiteamet med lærevillige personer med stort pågangsmot for å løse driftsoppgavene våre. Vi ser for oss at du er nysgjerrig på nye teknologier, liker å spørre, lytte og dele informasjon med folk rundt deg. Til gjengjeld får du gode og strukturerte opplæringsplaner hos oss.