Stillingsannonse

Advisor

Søknadsfrist 31.03.2022
Stilling Fulltid
Søk her

Vi tror at du er nysgjerrig. Fordi du skal bli kjent med ulike kunder, bransjer og kandidater, må du stille spørsmål og lytte. Da kommer du langt med å skape nettverk og relasjoner. Du kan ha jobbet som utvikler eller løsningsarkitekt eller rekrutterer i teknologimiljøer - det er derimot viktigere at du har lyst til å jobbe med mennesker. Uansett hva din bakgrunn er, så har vi tro på og vi legger til rette for at du lærer.

 

Hva gjør en senior advisor hos oss, egentlig?

Bryr seg.
Om kundens behov, kandidatens ønsker, markedet og dine kollegaer. Vi er rådgivere for kundens kompetansebehov på kort og langt sikt. Vi er sparringspartnere for kandidatens ønsker for videre karriere. Vi er oppdaterte på markedet og bransjene vi jobber med. Vi er omtenksomme kollegaer.

Går i kundemøter.
Vi er heldige som får mange henvendelser om å bistå i ulike prosesser. Enten det er eksisterende kunder eller nye kunder, så er behovet som oftest det samme: De trenger vår hjelp til å tiltrekke ny og riktig kompetanse.

Rekrutterer folk.
Å finne den perfekte kandidat krever vaskeekte detektivskills. Du gir deg ikke før du finner gode kandidater. Og hvis du trenger en pause, så får du hjelp av dine kollegaer - vi lover!

Drikker kaffe. Eller te. Eller vann.
Vi dømmer ingen. Uansett hva du drikker, så går det en del tid på å bli kjent med flinke folk og bygge relasjoner

Snakker i telefon.
Du får faktisk mer info når du ringer folk, så det er en fordel at du er uredd med å ta kontakt med nye folk.

Deler sine ideer.
Helst mange. Vi kan alltid bli bedre, gjøre ting på en annen måte eller tilby nye tjenester. Og du kan ha den geniale ideen som løser alt. Eller noe, i hvert fall.

 

Digital & IT er helt normale folk med helt normale interesser. Vi blir glad om du er hyggelig, jordnær og liker å samarbeide. Vi har tro på å spille på lag og at det gir størst glede å skape suksess sammen. Derfor får alle bonus etter teamets innsats og vi feirer hverandre sammen. Det tror vi er et godt utgangspunkt for å bidra til en kultur som ivaretar og videreutvikler mennesker og kompetanse.

 

Dfind sin visjon er “passion for people”. På engelsk, fordi vi er en del av et internasjonalt konsern som du kanskje har hørt om: Randstad. I hverdagen betyr det at vi bryr oss kundens, kandidatenes og kollegaens interesser. Vi feirer nyansettelsen med kunden, feirer ny jobb med kandidaten og feirer kollegaens innsats. Og nå feirer vi nominasjonene til kategoriene “Årets rekrutteringsbyrå” og “Årets rekrutterer” i The Hunt 2022.

Stillingsannonser fra Dfind

Deltid

Tech researcher til Digital & IT

Hva har Tinder og Dfind til felles? Finne den beste matchen.

Les mer