Master-bedpres

Tidspunkt 16.15
Sted Java
Mat Restaurant
Åpne plasser 0 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Jobbsøkerprosessen kan virke både lang, hard og innviklet. Dette kurset er ment å gi deg kunnskaper som gjør deg tryggere i det å søke jobb.

Dette er et kurs for masterstudenter, mest rettet mot deg som søker jobb i IT-markedet, men kunnskapen er relevant i alle bransjer. Dette er en god måte å få frisket opp kunnskapen før man går inn mot sommerjobbrushet eller skal søke sin første fastjobb. Underveis i kurset får du også tips fra ansatte i Bekk!

I dette kurset vil vi blant annet gå gjennom ulike metoder for å komme i kontakt med næringslivet og stillinger man kan søke på med en IT-utdanning. Vi vil se nærmere på hvordan man lager en god CV og hvordan man skriver søknader som skiller seg fra mengden.

Det blir servert donuts og smoothies for kurset. Etter at det faglige er ferdig tar vi turen videre til en restaurant.

 

Viktig at du som er påmeldt møter opp til det starter. Er du ikke klar til oppstart mister du plassen din. Ta eventuelt kontakt med den ansvarlige hvis det oppstår noe som gjør at du blir sen. 

BEKK logo

BEKK

Bekk er et norsk selskap med 500 spesialister innen strategi, design og teknologi. Vi jobber med virksomheter som har ambisiøse mål og gir oss krevende utfordringer. Vi tror på smart bruk av teknologi, tverrfaglige team og evnen til å tenke annerledes. Det gjør oss i stand til å lage løsninger som utfordrer etablerte sannheter, og skape nye muligheter for våre kunder

Maja Testad profilbilde

Ansvarlig

Maja Testad

maja.testad@ifinavet.no