Workshop med Schibsted

Tidspunkt Torsdag 21.04
kl. 16.15
Sted Akersgata 55
Mat Tapas
Åpne plasser 9 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Velkommen til fagkveld med workshop hos Schibsted

Schibsted inviterer til fagkveld med workshop. Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig og morsom kveld hos oss! Arrangementet passer for alle informatikk-linjene og for alle årstrinn. Det blir god mat, drikke og snacks, og mange dyktige folk som vil dele sine erfaringer fra Schibsted.

Schibsted rommer et mangfold tjenester, bedrifter og folk, og vi ønsker at innholdet i denne kvelden skal speile det. Det blir spennende lyn-foredrag fra dyktige ansatte om blant annet:

- Menneskene i Schibsted

- Stream plattformen: volum og påvirkningskraften til Schibsted sine videoer

- Personaliseringsmotoren: bygge robust kode og unngå ekkokamre

- Schibsteds formel 1 plattform

- Konseptutvikling fra A til Å

- Rehearsing the future - how to keep eye on tech trends

I tillegg blir det en workshop hvor du vil jobbe i team med andre studenter. Her vil du kunne velge ett av to caser å jobbe med:

1. Hvordan la brukere dele sine følelser og kunnskap under fotballkamper (mer UX/tjenestedesign).

2. Logikk i personaliseringsmotoren (mer logisk/teknisk). 

Husk å ta med egen PC/Mac. Vi gleder oss masse til å se deg!

Møt gjerne opp nede i hovedresepsjonen i god tid, da vi skal gå sammen opp til vår herlige 10. etasje med utsikt over hele Oslo!

Schibsted logo

Schibsted

Schibsted familien består av digitale varemerker innenfor media, markedsplasser og smarte digitale tjenester. Våre varemerker innen media - som VG, Aftenposten, Aftonbladet, og SvD - er kjente for sin troverdighet, eksepsjonelle journalistikk og redaksjonelle uavhengighet. Våre ledende markedsplasser Finn, Blocket og Tori kobler millioner av brukere hver måned. Digitale tjenester - som Lendo, Prisjakt og Compricer - hjelper konsumenter til å ta bedre valg. Schibsted sitt oppdrag er å empower people in their daily life, ved å bruke tech og data for å skape innovative produkter og fantastiske brukeropplevelser - og hjelpe til med å bygge en bærekraftig fremtid. Rethinking things since 1839 - a lot has changed over the years, but our passion for driving change remains.

Ansvarlig

Elin Kaasa

elin.kaasa@hotmail.no