Stor bedriftspresentasjon med Netlight

Tidspunkt Torsdag 03.02
kl. 17.00
Sted Digitalt
Mat Ja
Åpne plasser 0 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Netlight inviterer til "Netlight in a Nutshell"!

Ved å melde deg på denne bedriftspresentasjonen godtar du at vi deler din mail-adresse til bedriften. Dette er fordi de ønsker å sende ut info og eventuelle gavekort. 

«Netlight skulle så gjerne ha invitert dere til «Netlight in a Nutshell» på sitt kontor i Karl Johans gate 23B, men istedet tar vi kontoret med til dere! Vi har nemlig laget vår egen digital twin til kontoret vårt på Gathertown. Her vil dere få muligheten til å bli kjent med ulike deler av Netlight, samt møte flere av våre konsulenter.

Vi ønsker at dere får utforske akkurat det DERE synes virker spennende, om det så er faglig utvikling, sosiale happenings eller hva som er greien med hesten! Derfor har vi lagt opp kvelden til at det er 2x20 minutter med mini-talks fra Netlightere, og ellers så mingler vi rundt på kontoret. Ved å sjekke ut ulike rom kan dere lære mer om hvem vi er og hva vi gjør!

Med god mat og kanskje noe godt i glasset, så håper vi dere lærer en ting eller to om oss, og om dere vil vite mer må dere mer enn gjerne ta kontakt på tsoslo@netlight.com

Netlight logo

Netlight

Netlight er et internasjonalt IT-konsulentselskap, i Oslo er vi litt over 150 kollegaer og vi har hatt kontor her siden 2008. Våre ansatte er blant markedets største konsulenttalenter og våre kunder er markedsledende i sine innovative digitale løsninger. Som organisasjon bygger Netlight på tillit, ansvar og inkludering. Vi fokuserer på personlig utvikling kombinert med vekst av kompetanse og ferdigheter. Vi deler kunnskap på kryss og tvers av nettverket og hjelper hverandre til å oppnå våre mål. Som en Netlighter blir du gitt ansvar fra første sekund og du får muligheten til å være med å forme hvilket selskap Netlight skal være i fremtiden.

Maja Testad profilbilde

Ansvarlig

Maja Testad

mytestad@uio.no
Maja Testad profilbilde

Medhjelper

Theresa Nguyen

thanguye@uio.no