Stor bedriftspresentasjon med mnemonic

Tidspunkt 5. mai kl. 16.15
Sted Simula og SüdØst
Mat SüdØst
Åpne plasser 0 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Mnemonic gir et unikt foredrag fra informasjonssikkerhets verden du ikke vil gå glipp av. Etter presentasjonen blir det restaurantbesøk.

Mnemonic er Nordens største fagmiljø innen cybersikkerhet, og samarbeider med de største virksomhetene i regionen. Vi jobber daglig på frontlinjen med å håndtere dataangrep, overvåke kritisk infrastruktur, gjennomføre penetrasjons- og sikkerhetstester, bygge sikrere IT-systemer, og hjelpe våre kunder med å kartlegge og håndtere sin sikkerhetsrisiko. Vi teller i dag over 300 ansatte fordelt på seks kontorer og er et firma i vekst.

 

Vi jobber aktivt for å videreutvikle våre tjenester og styrke vår posisjon som det ledende sikkerhetsselskapet i Norden. I tillegg til et spennende fagmiljø og gode muligheter for faglig utvikling, har mnemonic et unikt sosialt miljø med mange felles aktiviteter og tilbud. Mnemonic har flere ganger blitt kåret til en av Norges og Europas beste arbeidsplasser av Great Place to Work.

 

Torsdag 5.mai kommer mnemonic med enda en spennende bedpress! Dette blir et unikt foredrag fra informasjonssikkerhets verden du ikke vil gå glipp av.

 

Mnemonic har relevante både fulltids- og deltidsstillinger som vil bli presentert. Etter presentasjonen tar mnemonic oss med ut på en restaurant for å fortsette kvelden der.

mnemonic logo

mnemonic

mnemonic er Nordens største fagmiljø innen cybersikkerhet, og samarbeider med de største virksomhetene i regionen. Vi jobber daglig på frontlinjen med å håndtere dataangrep, overvåke kritisk infrastruktur, gjennomføre penetrasjons- og sikkerhetstester, bygge sikrere IT-systemer, og hjelpe våre kunder med å kartlegge og håndtere sin sikkerhetsrisiko.

Vi teller i dag over 250 ansatte fordelt på seks kontorer, og har en solid økonomi. mnemonic er et firma i vekst, og jobber aktivt for å videreutvikle våre tjenester og styrke vår posisjon som det ledende sikkerhetsselskapet i Norden. I tillegg til et spennende fagmiljø og gode muligheter for faglig utvikling, har mnemonic et unikt sosialt miljø med mange felles aktiviteter og tilbud. mnemonic har flere ganger blitt kåret til en av Norges og Europas beste arbeidsplasser av Great Place to Work.

Ansvarlig

Hanne Sofie Haugland

hanne.haugland@ifinavet.no
Hanne Sofie Haugland profilbilde

Medhjelper

Elisabeth Bårdstu

elisabeth.bardstu@ifinavet.no
Hanne Sofie Haugland profilbilde

Medhjelper

Elin Kaasa

elin.kaasa@hotmail.no
Hanne Sofie Haugland profilbilde

Medhjelper

Thea Jensen

theahj01@gmail.com

Stillingsannonser fra mnemonic

Deltid

SOC Trainee hos mnemonic

Sikkerhetsanalytiker på operasjonssenteret til mnemonic

Les mer
Deltid

Network Operations Center (NOC) Trainee

Ønsker du å starte din karriere innen infosec som student?

Les mer