Ordinær bedriftspresentasjon med Den Norske Veritas

Tidspunkt 15. mar kl. 16.00
Sted Bedriftens lokaler
Mat Pizza
Åpne plasser 18 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Velkommen til bedriftspresentasjon med Den Norske Veritas tirsdag 15. mars 2022

Er du student ved Ifi med interesse og kunnskap for softwareutvikling, cyber security, IT arkitektur, UX eller annen digital kompetanse? I så fall er dette en fin mulighet for deg til å bli kjent med oss i DNV og sondere jobbmulighetene som finnes både under og etter studiet. Her får du bedriftspresentasjon, god mat og drikke samt hyggelig selskap ved vårt hovedkontor på Høvik. For å gjøre det lett for deg, setter vi opp buss til og fra. Vi gleder oss til å treffe deg!

DNV har i en årrekke vært en av Norges mest populære arbeidsgiver for teknologer og ingeniører. Men blant studenter med IT og digital kompetanse er vi ikke like godt kjent. DNV er et globalt selskap innen kvalitetssikring og risikohåndtering med tilstedeværelse i over 100 land. Vårt formål er å sikre liv, verdier og miljøet. Digitalisering og dekarbonisering står høyt på agendaen i DNV og vi bistår kundene våre med å forbedre sikkerhet, effektivitet og bærekraft.

Vi er godt kjent som et verdensledende klasseselskap og sertifiseringsorgan, men det mange ikke vet er at vi også er et av Norge største softwarehus. Bare i Norge er vi over 2000 ansatte hvorav 1/3 jobber i rendyrkede IT/digitale roller.

Som arbeidsplass for IT folk, kan vi tilby meningsfyllte jobber forankret i et godt formål. Våre ansatte får muligheter til å delta i prosjekter hele veien fra ide til implementering. Våre IT folk og domeneeksperter jobber sammen i tverrfaglige team, nettopp fordi vi er opptatt av å forstå og håndtere både den fysiske og den digitale verdenen – og spesielt hvordan de virker sammen.

I denne bedriftspresentasjonen vil du treffe erfarne fagfolk og yngre medarbeidere som vil gi deg et godt inntrykk av hvordan jobbhverdagen kan være i DNV, hvordan vi inkluderer nyansatte og hvorfor det gir mening å satse på en karriere hos oss.

Program:

16:15 - Buss fra Ifi til DNV sitt hovedkontor på Høvik. Avreise fra parkeringsplassen utenfor instituttet, Gaustadalléen 23
17:00 - Bedriftspresentasjon med Kahoot og flotte premier
18:00 - Mat, drikke og mingling i vår utmerkede gjestekantine
19:45 - Buss i retur til Oslo S

Vi gleder oss til å treffe deg!

 

DNV logo

DNV

DNV is an independent assurance and risk management provider, operating in more than 100 countries. Through its broad experience and deep expertise DNV advances safety and sustainable performance, sets industry standards, and inspires and invents solutions. 

Ansvarlig

Andreas Sundfjord

andreas.sundfjord@ifinavet.no
Andreas Sundfjord profilbilde

Medhjelper

Elisabeth Bårdstu

elisabeth.bardstu@ifinavet.no
Andreas Sundfjord profilbilde

Medhjelper

Mathias Gretland Ellingsen

mathiasgretland@gmail.com