Stor bedriftspresentasjon med Sopra Steria

Tidspunkt 17.00
Sted Grønland Boulebar
Mat Velg mellom tre menyer
Åpne plasser 1 plasser igjen

Du må være logget inn for å melde deg på

Logg inn

Bli med på bedriftspresentasjon med Sopra Steria! Vi byr på god stemning, mette mager, boule og moro!

En bedriftspresentasjon med Sopra Steria vil gi innblikk i hvilke spennende prosjekter/teknologier vi jobber med! I tillegg vil vi fortelle om hvordan det er å være konsulent og hvilke muligheter som finnes for deg som student og nyutdannet hos oss. En like viktig del av arrangementet vil være bespisningen og minglingen som skjer i etterkant av presentasjonen. Vi byr på god stemning, mette mager, boule og moro!

Ansatte i Sopra Steria vil holde en bedriftspresentasjon fra torsdag 15.09 kl 17:00, middag fra kl 18:00 etterfulgt av boule-aktivitet, spilling og mingling!

 

*******NB*******

Angående middag: Studenter som melder seg på vil få velge mellom tre menyer: Fish and chips, cæsar salat eller andekonfit. Det vil bli sendt ut mail fra ansvarlig der studenter får velge hvilken meny de vil ha. 

 

Vi gleder oss til å se dere alle!

SopraSteria logo

SopraSteria

Sopra Steria er et internasjonalt konsulentselskap som bistår private og offentlige organisasjoner i Skandinavia med å ta et digitalt lederskap innen sin bransje. Selskapet er et av Norges største konsulentselskaper med et av markedets sterkeste fagmiljøer innen IT- og forretningsrådgivning, IT-infrastruktur, systemutvikling, design og drift. Hvert år ansetter vi nyutdannede til vårt graduateprogram og sommerstudenter til sommerjobb, og vi er på jakt etter flere dyktige studenter.

Mathias Gretland Ellingsen profilbilde

Ansvarlig

Mathias Gretland Ellingsen

mathias.ellingsen@ifinavet.no